Медичний центр репродуктивного здоров'я "ДАМІЯ"

ДАМІЯ - фото
вулиця Федьковича, 112Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

 

Думка, про те, що у вас може бути проблема із зачаттям дитини є дуже особистою і болючою для кожного з нас. Ми хочемо донести до вас деякі основні факти, для того щоб ви могли спокійно розібратися у своїх хвилюваннях і дати відповідь на багато питань пов’язаних із зачаттям. Якщо з'ясується, що у вас насправді є проблема безпліддя, то ви маєте усі підстави налаштувати себе оптимістично, так як у нашому центрі репродуктивного здоров’я ми використаємо всі можливі на сьогоднішній день методики і технології щоб ви завагітніли і народили здорових дітей.

 

Наука запліднення in vitro за останні роки розвивається дуже швидко. Наші лікарі були одними з перших на західній Україні, хто почав допомагати безплідним парам використовуючи технології запліднення «в пробірці», і на сьогоднішній день, маючи двадцятилітній досвід, залишаються кращими у своїй сфері. Ми дуже часто допомагаємо пацієнтам котрі вже мали безрезультатні спроби лікування безпліддя в інших закладах. Якщо ви вже маєте такий гіркий досвід, будь ласка, не впадайте у відчай, тому що ми можемо запропонувати вам ще один і кращий шанс.

 

Ми вважаємо, що виносити і народити дитину – це право кожної жінки. Саме тому ми зробимо все, що в наших силах, щоб у Вас це відбулося. Ніхто не подбає про Вас краще ніж персонал медичного центру репродуктивного здоров’я «Дамія»!

 

Працівники нашого центру це як одна велика сім’я! А як заведено в справжніх українських сім’ях – кожному, хто до нас приходить ми раді допомогти, розрадити і підтримати в будь-якій ситуації.

Відгуки