Магазин "Клас"

Клас - фото
вулиця Вовчинецька, 126
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб09:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Усе найкраще — дітям! Такого девізу дотримуємося ми, пропонуючи вам висококласний товар. Наш магазин дозволить вам вибрати саме те, що необхідно дитині. Тим паче, що ми ще й пропонуємо широкий асортимент канцелярських товарів і предметів для дитячої творчості, які можна купити як гуртом, так і в роздріб за доступною ціною. Пропонуємо також доставку замовлень.

Іграшки для дітей дають можливість розвинути нові таланти та здібності. Для повноцінного і правильного розвитку, дитині необхідна присутність різних навчальних ігор та розвивальних іграшок. Дівчатка знайдуть в нашому магазині великий вибір ляльок та іграшкового посуду, а хлопчиків порадують різноманітні автомобілі та конструктори.

Магазин «Клас» працює тільки з перевіреними виробниками, які у своїй продукції не використовують шкідливих речовин. А багато наших клієнтів стають постійними покупцями. Працюємо безпосередньо з виробниками дитячих товарів, тому ціна на іграшки дуже приємна. Співпрацюючи з нами, ви можете бути впевнені в гарній економії вашого бюджету та часу. Ми постійно стежимо за попитом і регулярно оновлюємо асортимент актуальними та затребуваними товарами для продажу. В наявності іграшки для дітей різного віку та інтересів, сезонні іграшки, дитячі товари. 

Асортимент канцелярії для дітей відповідає основним вимогам навчальних закладів. У нас ви знайдете олівці, альбоми, фломастери, фарби, ручки, пластилін, кольоровий папір та картон і ще багато-багато іншого. Ми також пропонуємо цікаві набори для творчості, які розвивають естетичне сприйняття світу та образне мислення у дітей.

Кількість одиниць продукції постійно змінюється та зростає, у вас не залишиться необхідності шукати більшої різноманітності серед іграшок для дітей в інших магазинах.

Пропонуємо:

  • дитячі іграшки;
  • канцтовари;
  • дитячу літературу;
  • товари для школи та офісу. 

Відгуки