Компанія "Oriflame"

Oriflame - фото
вулиця Шевченка, 3
+38 (068) 433-82-82 (Попередній дзвінок, Viber)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Чт,Сб,НдВихідний
Вт,Ср,Пт14:00 - 18:00Без перерви

Інформація

Ми чудово розуміємо — щоб надовго зберегти красу, природну свіжість та молодість, варто докласти певних зусиль. Звичайно, краса — це сукупність складових, серед яких і харчування, активний спосіб життя, дотримання режиму дня. Та важливу роль у збереженні молодості відіграють якісні косметичні засоби. Сучасна індустрія краси не стоїть на місці: вона впроваджує новітні наукові досягнення, використовує ефективні природні компоненти, постійно вдосконалює склад та якість засобів догляду за волоссям та шкірою.

Саме такі, досконалі та високоефективні засоби, пропонує своїм клієнтам бренд «Oriflame». Вже багато років ми дбаємо про ваш відмінний вигляд, а отже, даруємо вам незрівнянне відчуття своєї сили, краси, легкості та неповторності.

Пропонуємо широкий асортимент натуральної, якісної шведської косметики. До речі, своє замовлення ви можете зробити як у нашому офісі, так і он-лайн, з доставкою по території України.

Декоративна косметика та засоби догляду, парфуми та шампуні, аксесуари — це та багато іншого допоможе вам створити незрівнянний образ та почуватися «на всі 100» у різноманітних ситуаціях.

Дисконтні картки із 20% знижкою допоможуть вам отримувати приємні подарунки. Кожні 2 тижні — влаштовуємо розпродаж товарів. Проводимо майстер-класи по догляду за обличчям, руками, волоссям та тілом. Підберемо для вас індивідуальні засоби, орієнтуючись на тип вашої шкіри, її особливості та ваш вік.

Для збереження та покращення краси й здоров’я радимо звернути увагу на унікальний продукт із серії Wellness. Пропонуємо натуральні вітаміни як для дітей, так і

для дорослих, коктейлі, супи, добавки омега3 та астаксантин.

«Oriflame» — це ваша природна краса та довершеність.

Відгуки