Метал Систем

Метал Систем - фото
вулиця Пасічна, 35
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 17:0012:00 - 13:00
Сб,НдВихідний

Інформація

 

Компанія МЕТАЛ СИСТЕМ – це потужний торгово-складський комплекс на теренах Західної України по зберіганню і переробці металопрокату. Ми забезпечуємо широкий асортимент продукції, гарантуємо наявність товарів на складі, а також організовуємо обслуговування і доставку замовлень у найкоротші терміни. Це дозволяє нам створювати всі передумови для якісного забезпечення наших замовників металопрокатом у потрібному обсязі та комплектувати фактично будь-яке замовлення.

Основна цінність компанії це наша репутація та наші клієнти! МЕТАЛ СИСТЕМ обирають в якості постачальника більше 1500 покупців. Завдяки налагодженій системі постачання та логістики, багато з наших клієнтів відмовились від власних дорогих складських запасів металу і безпосередньо з «коліс» направляють придбаний металопрокат у виробництво. За рахунок унікального асортименту, якості і надійності постачань, ми впевнено займаємо позиції лідера в забезпеченні металом промислових і будівельних підприємств.

МЕТАЛ СИСТЕМ стане вашим надійним партнером незалежно від обсягів вашого замовлення. Кожен наш замовник може оцінити швидке та якісне сервісне обслуговування, як у випадку гуртового, так і для роздрібного продажу металу.
При роздрібному і оптовому продажі металу умови співпраці завжди вибудовуються з урахуванням побажань покупця. Наші постійні замовники вже встигли оцінити гнучку цінову політику, вигідні умови оформлення, комплектації, завантаження, оплати і доставки замовлення.

МЕТАЛ СИСТЕМ пропонує асортимент продукції близько 1000 товарів в наявності на складі. Середня швидкість обслуговування одного клієнта від 20 хвилин. До ваших послуг повний цикл металообробного обладнання. Ми працюємо та розвиваємось для вирішення ваших майбутніх потреб у різних сферах виробництва, які
пов’язані з використанням металу.

Будемо раді бачити вас у колі наших партнерів!

Відгуки