Клуб "Fitni"

Fitni - фото
вулиця Пилипа Орлика, 4Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Клуб здорового дозвілля fitni – це унікальний заклад для дітей і дорослих з європейським рівнем сервісу, індивідуальним підходом до клієнтів та особливими програмами оздоровлення і сімейного відпочинку.

 

Спеціалізовані басейни для дітей та немовлят

  • ·         Індивідуальне плавання
  • ·         Групові заняття
  • ·         Сімейний відпочинок

Фітнес зал

  • ·         Експрес схуднення
  • ·         Пілатес
  • ·         Фітнес для вагітних

Танцювальні програми

  • ·         Belly Strip

Класичний фітнес

  • ·         Body Shape

Інфрачервона сауна з унікальною системою аудіо- та візуальної релаксації та психологічного відновлення

 

           У ЧОМУ НАША ВІДМІННІСТЬ ВІД ІНШИХ ПОДІБНИХ ЗАКЛАДІВ? Це наш басейн, спеціально призначений для діток та немовляток, які мають змогу навчатись плаванню та оздоровлювати організм у нас. Це багатоступенева система очистки води, що складається з фільтрувальної установки з кварцовим піском, яка працює 24/7, УФО-лампи, яка знезаражує воду цілодобово, знижуючи таким чином потребу у хлоруванні води на 40%; це також засоби дезінфекції найвищої якості. Персонал уважно стежить за якістю води, аналіз води здійснюється кілька разів на день. Періодичні відмінні результати аналізу води тільки підтверджують той факт, що ми ставимося відповідально до своєї роботи, а наш заклад є надійним місцем для відпочинку та оздоровлення всієї сім’ї.

 

          Oрганізовуючи свою роботу, ми орієнтуємось на санітарні норми Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я, а також європейські стандарти надання послуг. Ми дбаємо про своїх гостей, тому забезпечуємо їх усім необхідним для того, щоб вони відчували справжній комфорт та розслаблення у нас. І звичайно, наш персонал, рівного якому немає ніде. Кваліфіковані, креативні, ініціативні тренери, відповідальні, розумні, досвідчені та освічені адміністратори та керівники, швидкий та непомітний, але дуже ефективний технічний персонал. Кожен член нашої команди працює спеціально для Вас. Саме тому ми з упевненістю запрошуємо Вас до нас і гарантуємо чудовий настрій, гарне самопочуття та запевняємо, що прийшовши до нас один раз, Ви захочете приходити ще і ще раз, відкривати для себе наші можливості, а також брати участь у наших заходах та випробовувати наші новинки! 

 

           Заклад складається з фітзалу, розрахованого на невелику кількість гостей, що забезпечує практично персональний підхід до кожного гостя під час тренувань, та дає змогу тренеру помічати роботу кожного, хто займається спортом. Приміщення басейну містить малий басейн для немовлят віком до одного року, пеленальний столик з необхідними речами для догляду за немовлятами, просторої душової кабіни та великого басейну. Душові кабіни обладнані системами автоматичної підготовки теплої води. Батьки діток можуть спостерігати за заняттям, знаходячись у приміщенні басейну або дивлячись на зображення з камер спостереження, яке виводиться  на великий екран. Інфрачервона сауна укомплектована системою світло кольорового впливу, що забезпечує ефективну релаксацію під час сеансу, допомагає оздоровити та омолодити організм і просто гарно провести час…

З нетерпінням чекаємо Вас в нашому закладі!

 

4б, вул. Пилипа Орлика,

м. Івано-Франківськ

+380956669879, +380966654812

+380930460629, +380342725771

www.fitniclub.com

Відгуки