Туристична фірма "Надія"

Надія - фото
вулиця Незалежності, 40
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Бажаєте нових вражень і приємних емоцій? Хочете відкрити для себе абсолютно нову та незвідану раніше Україну? Тоді ми маємо що вам запропонувати!

Туристичний оператор «Надія» вже 30 років успішно працює на ринку туристичних послуг та допомагає своїм клієнтам втілити мрії про ідеальний відпочинок!

Компанія є ексклюзивним офіційним представником готелю «NADIYA HOTEL», який визнано кращим бізнес-готелем Європи 3*. Готель отримав міжнародні премії «International Hospitality Awards»  2018, 2020, 2021 років.

З туристичним оператором «Надія» ви зможете отримати позитивні емоції, відправившись у чарівні краї нашої Батьківщини на один день. Такі одноденні екскурсії зможуть подарувати психологічний комфорт у такі непрості часи, допомогти відволіктись і не хвилюватись за можливі труднощі під час повернення додому, адже прибуття відбувається в день виїзду.

До того ж ми організовуємо автобусні тури по Україні та тури вихідного дня, аби мандрівники могли насолодитись приголомшливими краєвидами та цілковитим релаксом. Турбуємось про ваш комфорт та пропонуємо високу якість.

Пориньте у дивовижний світ нових вражень разом з туристичним оператором «Надія»:

Менеджери нададуть кваліфіковані консультації та допоможуть  з вибором оптимального варіанту відпочинку.

Команда турфірми «Надії» — це відповідальні, професійні та досвідчені ентузіасти, які прагнуть забезпечити своїм клієнтам максимально якісне обслуговування та широкий спектр послуг. Мальовничі Карпати, народні традиції, ремесла, смачна національна кухня та участь у майстер-класах сподобаються всім без винятку! А хто хоче у Європу — тим запропонують безліч красивих місць та локацій для відпочинку. Ну, що, поїхали? 

Відгуки