Магазин "Досконалий дім"

Досконалий дім - фото
вулиця Фотія Володимирського (Товарна), 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Незалежності, 160
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Головна мета роботи нашого підприємства та команди професіоналів — ваш затишок вдома чи на роботі. Адже, погодьтеся, від того наскільки комфортно ми себе почуваємо, залежить наше самопочуття, здоров’я та хороший настрій. Якісні, надійні та функціональні вікна й двері значною мірою визначають тепло, безпеку та красу у нашому помешканні чи офісі.

Понад 10 років ми працюємо у місті Івано-Франківську та області, пропонуючи нашим клієнтам продукцію відмінної якості.

Головні напрямки нашої діяльності:

  • Високоякісні металопластикові вікна (від виробників Trocal, Salamander, Steko, Kruzik, Термопласт) — ми запропонуємо для вас оптимальний варіант, виходячи із умов, побажань та особливостей приміщення, зокрема ви може вибрати профіль економ-класу Lider (Україна), 5-камерну систему WDS 505 (Україна) та елітний профіль Trocal (Німеччина).
  • Металопластикові двері — виготовляємо різноманітні та нестандартні конструкції на ваше замовлення. Рекомендуємо елітні двері фірми Mexin, які вирізняються особливою якістю та надійністю за доступної ціни. Пропонуємо двері з мдф-накладками — наш асортимент налічує понад 240 узорів та 20 кольорів. Окрім того, можливо, вас приваблять двері зі склом чи кованими елементами.
  • Міжкімнатні двері — пропонуємо стильні двері з сосни, покриті натуральним дубовим шпоном, а також, двері з масиву вільхи від білоруського виробника.

Крім вікон та дверей, сфера діяльності підприємства включає реалізацію широкого асортименту аксесуарів, москітних сіток, підвіконь, відливів тощо.

Починаючи з 2009 року, ми пропонуємо продаж та сервісне обслуговування фільтрів для води. Співпрацюємо з провідними та надійними торговими марками — НАША ВОДА, AQUAPHOR, Гейзер, Райфіл.

Ваша довіра — наша головна винагорода.

Відгуки