Ритуал-ІФ

Ритуал-ІФ - фото
вулиця Побутова, 3
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Якщо на цю сторінку Вас привела подібна сумна причина, ми співчуваємо Вашій втраті. Звичайно, ми не в змозі повернути Вам людини, але постараємося зробити все необхідне для того, щоб біль від Вашої втрати звести до мінімуму. Ми розуміємо, наскільки в подібній ситуації не до нюансів, тому більшість з них ми готові взяти на себе.

Наш ритуальний агент займеться всіма деталямиі бюрократичними питаннями, з якими пов'язана організація похорону і супутніх заходів.  Агент підбере і замовить машини і катафалки, допоможе визначитися з місцем поховання або кремації, а також проведе весь процес і траурну церемонію відповідно з релігійними переконаннями, яких дотримувався покійний.

Також через «Ритуал-ІФ»  Ви можете замовити ритуальні вінки, корзини та інші речі для похорону за помірними цінами. Наше агентство ритуальних послуг може організувати виїзд агента цілодобово. У нас працюють фахівці з великим досвідом, які максимально тактовно і делікатно поставляться до Вашої втрати.
Також невід’ємною частиною є проведення поминок, у нас існує унікальна послуга – замовлення поминок у спеціальному кафе,  у якому 2 зали на 40 та 45 осіб.

Ціни нашого агентства є досить демократичними і гнучкими.

Відгуки