Софтекс-ІФ

Софтекс-ІФ - фото
вулиця Крайківського, 1Б, офіс 305
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Компанія «Софтекс-ІФ» була заснована в 2005 році. Основний напрямок діяльності — комплексна автоматизація різних видів обліку на базі програмних продуктів «1С:Підприємство», BAS, UA-Бюджет.

Компанія є членом САБ «Спілки автоматизаторів бізнесу», що гарантує високу якість наданих послуг з налаштування, впровадження та обслуговування програмних продуктів.

Ми відповідаємо за якість проведення робіт. Наші спеціалісти мають значний досвід роботи в галузі автоматизації, пройшли навчання та сертифікацію і є сертифікованими спеціалістами у своїх ділянках автоматизації. Ми, починаючи з 2008 року, вже 13 років поспіль, є провідним партнером САБ в регіоні.

Також наша компанія має статус «Центр супроводу». Цей статус підтверджує якість надання послуг з обслуговування програм та надання інформаційно-консультативної підтримки користувачів програм. Компанії, які мають статус «Центр супроводу», є провідними компаніями в області регулярного супроводу користувачів програм для автоматизації бізнесу і рекомендуються при виборі надійної обслуговуючої компанії в регіоні. На даний час такий статус мають лише кілька партнерів в Україні, і ми чи не єдині в Івано-Франківській області!

Обравши нас ви отримаєте:

  • Ефективну систему контролю якості послуг, що надаються;
  • Оперативну і кваліфіковану лінію консультації;
  • Систему підготовки і підвищення кваліфікації співробітників;
  • Персональний клієнтський менеджер для вирішення питань клієнтів;
  • Оперативне розв'язання питань дистанційно (через інтернет) і в офісі клієнта;
  • Велику кількість кваліфікованих, сертифікованих фахівців (на даний момент — 42 сертифікати).

Відгуки