Дитяча ігрова кімната "HAPPY KIDS"

HAPPY KIDS - фото
вулиця Галицька, 120а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 21:00Без перерви

Інформація

Дитяча ігрова кімната Happy Kids — це море позитивних вражень та задоволення! Яскраві машинки та ляльки, ігрові комплекси на різний смак, сухий басейн з кульками не залишать байдужою жодну дитину.

У нашій кімнаті, площею 150 квадратних метрів для діток є: великий ігровий будиночок, генератор бульбашок, сухий басейн з кульками, настільні ігри, гірки, ігрові комплекси, розвиваючі іграшки, караоке та багато інших розваг.

Також пропонуємо відсвяткувати у нас дні народження чи інші дитячі свята. Вас чекає приємний відпочинок в лаунж-зоні з м'якими диванами та окремими столиками для малечі. Для наших маленьких гостей створено чудову ігрову атмосферу, тому, поки дітки граються, батьки можуть насолодитися чашкою ароматної кави.

Пропонуємо можливість замовлення фуршетного столу із сервіруванням. Співпрацюємо із такими закладами харчування як Хлібосольний, Servizziо, Franko pizza, що дає можливість скласти замовлення відповідно до вибраного меню. 

Також у нас є стильна та цікава фотозона.

Чекаємо на вас кожного дня з 10:00 до 21:00 (щодня з 14:00 до 15:00 проводимо кварцування та провітрювання кімнати).

Підписуйтесь на наші сторінки в Facebook та Instagram, і не пропустіть безліч дитячих емоцій та цікавих вигідних пропозицій.

Дарувати щастя — легко.

Відгуки