Валіза

Валіза - фото
вулиця Дністровська, 65
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація


Взуття для кожного з нас має велика значення. Це не тільки важлива частина нашого гардеробу, але й запорука зручності і щоденного хорошого самопочуття. Ритм сьогоднішнього життя вимагає постійного руху і якісне взуття відмінний помічник у цьому питання.

Реставрація елітного взуття – це той фактор, який допоможе зберегти ваш улюблений предмет гардеробу в ідеальному стані на довгий час. Заміна набійки, профілактика сліду або ремонт каблука та підошви внесуть нове життя в старе взуття.

Наша майстерня надає вашій увазі широкий спектр послуг в ремонті та реставрації елітного взуття. У нашій майстерні ви знайдете тільки висококваліфікований персонал, величезний асортимент шкіри та тканини для ремонту взуття. Ми стежимо за всіма технологічними новинками в світі, тому в нашій майстерні ремонту та реставрації тільки новітнє обладнання для роботи з взуттям.
Багаторічний досвід роботи – це найкраща гарантія будь-якої організації, тому ми з упевненістю можемо заявити, що знаємо про взуття все і нам ви можете довірити роботу будь-якої складності.

Ціни на послуги ремонту та реставрації приємно здивують Вас, а якість виконаної роботи буде тішити ще довгий час!

Звертайтесь до нас  і ми перетворимо старе взуття у нове, адже відреставрувати старе набагато дешевше, ніж купувати нове.

Реставрація елітного взуття – це запорука його довговічності!

Також, Ви можете звертатись до нас за ремонтом валіз та дорожніх сумок.

Відгуки