Масажний кабінет Світлани Геленко

Масажний кабінет Світлани Геленко - фото
вулиця Незалежності, 67/1, офіс 201
(2 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 19:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Масажний кабінет Світлани Геленко запрошує вас насолодитися процедурами, що допоможуть розслабитись та відчути заспокійливу гармонію душі і тіла, яку так важко віднайти в умовах сучасного шаленого ритму життя.

Масаж тіла — це не просто неймовірно приємний процес, але й дуже корисні для здоров’я процедури. Ми пропонуємо широкий спектр масажних послуг, що допоможе покращити загальний стан організму, зміцнити імунітет, стимулювати кровообіг, позбутися зайвої ваги, нормалізувати обмінні процеси та роботу нервової системи.

У нас ви зможете забути про повсякденні проблеми, повністю розслабитися, відновити сили і зарядитися позитивною енергією.

Пропонуємо подарункові сертифікати різної вартості на різні техніки масажу.

Перелік видів масажу, який ми виконуємо:

  • оздоровчий;
  • антицелюлітний;
  • масляний (oil);
  • баночний;
  • лімфодренаж;
  • індійський масаж голови;
  • медовий масаж;
  • лікувальний масаж;
  • SPA процедури.

Здійснюємо продаж професійної косметики по догляду за тілом.

Діє гнучка система знижок!

Загально-оздоровчий масаж тіла сприяє повному розслабленню, знімає стрес і напруження, покращує кровообіг, прискорює відтік лімфи від тканин, що призводить до очищення організму від шлаків і токсинів, відновлює еластичність тканин, зменшує або знімає венозний застій, що викликає прискорення капілярного кровотоку.

Медовий масаж — це поєднання цілющих властивостей меду та унікальних методик масажу, яке сприяє очищенню шкіри, усуненню целюліту, виведенню шлаків й токсинів. Вже після першої процедури помітно підвищується пружність шкіри, її еластичність, розбиваються підшкірні жирові капсули. Медовий масаж дозволяє позбутися болю в суглобах та м'язах, вилікувати застудні захворювання та підняти імунітет, благодійно впливає на нервову систему, допомагає при безсонні та депресії, покращує кровообіг та лімфовідтік, збагачує тканини киснем, усуває набряки, очищує шкіру та робить її еластичною. Показання: застудні захворювання, артроз, остеохондроз, радикуліт, порушення роботи внутрішніх органів, порушення сну, стрес, головні болі, інтоксикації.

Лімфодренаж буде корисно пройти не лише людям, які мають проблеми з зайвою вагою, а й тим, хто постійно відчуває втому в ногах, має набряки, страждає від варикозного розширення вен. Терапія сприяє пришвидшенню післяопераційної реабілітації.

Ефект після проходження курсу:

  • усунення целюліту, підвищення еластичності та пружності шкіри, суттєве зниження ваги вже після перших сеансів;
  • зменшення інтенсивності набряків, в тому числі, при післяопераційних, посттравматичних набряках, їх зникнення після проходження курсу терапії;
  • зменшення відчуття втоми в ногах, повернення легкості, позитивні результати також відзначаються при профілактиці варикозу та його лікуванні на ранніх стадіях;
  • глибокий розслаблюючий вплив на весь організм, пацієнти відзначають незвичайну легкість у всьому тілі;
  • загальне зміцнення імунітету, підвищення стійкості до хвороб та стресу.

Вакуумний (банковий) масаж стимулює процеси в тканинах, позитивно впливає на стан нервово-м’язового апарату, сприяє розсмоктуванню рубців, спайок, нормалізує функції хворого органа, має болезаспокійливий вплив. В процесі використання вакуумний масаж стимулює кровообіг, підвищує вміст гемоглобіну в крові і перешкоджає розвитку анемії, нормалізує артеріальний та венозний тиск, покращує кровопостачання «втомленої» та проблемної шкіри, сприяє її регенерації і дозволяє поживним речовинам кремів проникати глибше в шкіру, підвищує імунітет, регулює діяльність печінки та нирок, сприяє зниженню ваги і розсмоктуванню целлюліту, в тому числі, нормалізує травлення, має антидепресивний та антистресовий вплив, знижує синдром похмілля. Вакуумний масаж практично не має вікових обмежень. Особливе значення має його використання в косметології.

Антицелюлітний масаж ефективно усуває усі застійні жирові скупчення під шкірою, покращує обмін речовин і мікроциркуляцію, виводить шлаки і токсини, допомагає позбавитись від зайвих кілограмів. Методика антицелюлітного масажу, спрямована на загальне поліпшення стану стінок кровоносних судин, поліпшення припливу і відтоку крові, лімфи, міжклітинної рідини у організмі за допомогою спеціальних масажних технік. Це призводить до швидкого і позитивного результату: усунення целюліту і надлишків жирових відкладень, а також повернення бажаних форм.

Масляний масаж — це нескладні розслаблюючі техніки з використанням ароматичних масел. До цих технік можна віднести м'яку мануальну терапію, плавні кругові рухи в спеціальних точках, окремі хвилеподібні рухи.

Позитивні результати масляного масажу:

  • не турбує безсоння і втома;
  • тіло і емоції знаходяться в гармонії;
  • відновлюється енергія після психологічних перевантажень і різних емоційних зривів;
  • пропадає депресивний стан;
  • шкіра стає більш м'якою і зволоженою;
  • з'являється виражений косметичний ефект.

Крім того, масаж сприяє глибокому розслабленню і знімає енергетичні блоки. oil-масаж — це досить ефективний метод релаксації для тих, хто постійно знаходиться в стресових ситуаціях, страждає розладами нервової системи і чутливий до розтяжок, які застосовуються в традиційному тайському масажі. Даний вид масажу є потужною стимулюючою, омолоджуючою процедурою. Він уповільнює процес старіння, сприяє збільшенню тривалості життя, нормалізує сон і в деяких випадках, навіть загострює зір.

Індійський масаж голови — стародавнє мистецтво, в його основі лежить аюрведична система лікування, яка існує в Індії вже близько тисячі років. Серед різних видів східних масажів цей масаж відрізняється своїми унікальними цілющими властивостям. Традиційно застосовувався індійськими жінками для догляду за волоссям, адже стимулює кровообіг шкіри голови, робить волосся густим і здоровим. Спочатку методика складалася лише з масажу голови. Сьогодні вона включає в себе масаж плечей, шиї і вух. Масаж використовують для профілактики безсоння, головного болю, хронічної втоми очей. 

Відгуки