Відокремлений підрозділ ВМГО "АЙСЕК в Україні"

Відокремлений підрозділ ВМГО "АЙСЕК в Україні" - фото
вулиця Шевченка, 3

Інформація

AIESEC — це міжнародна молодіжна  організація, що розвиває лідерство в молоді шляхом міжкультурних обмінів, членства в організації та проведенням подій, які сприяють розвитку юних лідерів. Організація функціонує в 110 країнах. 

Двічі на рік, а саме: взимку та влітку, відбувається набір в організацію, до якої може приєднатись активна молодь, яка прагне розвивати себе, своє місто та світ!
Завдяки членству в організації ти маєш змогу отримати реальний практичний досвід у таких сферах: продажі, маркетинг, фінанси, HR, проєктний менеджмент. 


Отже, які ж є стажування та проєкти?

AIESEC в Івано-Франківську пропонує тобі:
■ Волонтерські програми у іноземних країнах;
■ Професійні стажування за кордоном;
■ Можливість бути амбасадором освітніх проєктів;
■ Можливість стати учасником організації та розвивати практичні навички. 

Стажування від AIESEC - це про культуру, традиції та спосіб життя інших народів, що сприяє зниженню культурних бар'єрів та підвищенню толерантності. Це про різноманітні проєкти у таких країнах: Туреччина, Італія, Греція, Польща, Угорщина, Бразилія, Румунія і тд. 

Global Talent - це професійні оплачувані стажування для молоді, що дозволяють прокачати професійні навички та кар’єру в іноземному оточенні. Цей вид стажування кидає виклик твоїм поглядам та кар’єрним знанням, а також відкриває перед тобою багато нових перспектив та можливостей для росту у твоїй професії. Ти можеш прокачати себе у таких сферах: маркетинг, IT, HR, бізнес-адміністрування, дизайн, фінанси і тд. 
Розширюй свої горизонти, розвиваючи свою кар'єру в глобальних умовах, якщо:
    ■Тобі 18-29 років;
    ■Твій рівень англійської B1 та вище;

  Тривалість стажування поділяються на: 
    ■Короткотривалі: 2-3 місяці;
    ■Середньотривалі: 3-5 місяців;
    ■Довготривалі: 6-18 місяців.

Global Teacher - професійні оплачувані стажування за кордоном для викладачів. Це унікальна можливість трансформації освіти в Україні за допомогою міжнародного культурного досвіду у країнах з іншим менталітетом та поглядом на освіту. Саме це і є основою для нових злетів у професійному розвитку. Розвивайся практикуючись, долай стереотипи, страхи та розширюй зону комфорту. Створюй кращу версію себе, твори прогресивну Україну, впливай на освіту, якщо: 
■Тобі 18-29 років;
■Твій рівень англійської B1 та вище;

Тривалість стажування також поділяються на короткотривалі, середньотривалі та довготривалі.

Global Volunteer - це волонтерські стажування за кордоном, націлені на вирішення соціальних проблем. Стажування базується на Цілях сталого розвитку ООН й сприяє їх досягненню. Завдяки цьому проєкту ми посилюємо співпрацю між людьми, а також створюємо стабільне та краще майбутнє. Роби світ кращим, якщо:
■Тобі 18-29 років;
■Твій рівень англійської A2 та вище;

Для ознайомлення з детальнішою інформацією про стажування переходь за покликанням!


До речі, тема Цілей сталого розвитку ООН стосується не лише стажувань, але й інших наших проєктів!

"The World's Largest Lesson" або ж "Найбільший урок у світі" - це всесвітня ініціатива створена Project Everyone та UNICEF. Цей проєкт має на меті поширити обізнаність про Цілі сталого розвитку серед школярів, надихнути їх стати свідомим поколінням, яке розуміє наслідки усіх своїх дій. У молодих людей є можливість стати амбасадорами та безпосередньо проводити уроки дітям, розповідаючи про глобальні проблеми у світі.  
"Найбільший урок у світі" щороку реалізовується весною та триває тиждень. Цьогоріч школярам будуть розповідати про 4 Ціль сталого розвитку, яка має на мені забезпечити якісну освіту та можливості для навчання впродовж усього життя для всіх.  

LEAD for PEACE. EduUp -  навчальний проєкт, який спрямований на поширення обізнаності про Цілі сталого розвитку серед школярів. Саме завдяки цьому проєкту молодь має можливість спробувати себе у викладанні, а для школярів - це можливість отримати різносторонні знання, неформальну освіту і відкрити для себе нові горизонти. 

Youth Speak Forum - це щорічна подія для активної молоді, що шукає можливості зробити свою країну кращою. Форум збирає однодумців, представників громадського та бізнес секторів для їх зближення,  отримання нових перспектив, прийняття спільних рішень та втілення їх у реальність. 

Youth to Business - події, де молодь зустрічається з бізнесом без бар’єрів та дізнається про перспективи для свого розвитку. Саме ці події, які присвячені бізнес-сектору, дають молоді бути ближчими до цієї теми та висвітлюють реалії корпоративного світу!


Ставай свідомою частиною молоді, доєднуйся до наших ініціатив та будуй майбутнє with aiesec.

Відгуки