Твій басейн

Твій басейн - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 13:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Компанія «Твій басейн» будує басейни, сауни і хамами  «під ключ» будь-якої форми і розмірів.
Проектування, будівництво та експлуатація басейнів - це ті сфери діяльності компанії «Твій басейн», в яких ми накопичили достатній досвід і знання, що дозволяють будувати басейни будь-якої складності в короткі терміни. Наші фахівці допоможуть для Вас побудувати басейн з поліпропілену або бетонний басейн як для заміського будинку або котеджу, але і для спортивних комплексів, будинків відпочинку, SPA і АКВАЦЕНТР. Накопичені досвід, знання і вміння дозволяють нам швидко будувати сучасні та комфортні басейни всіх типів і розмірів.

Форма або розмір, скіммерний або переливної, мозаїчний або поліпропіленовий басейн для нас не принципово що будувати, принципово Ваше бажання.

Будівництво басейнів.
Накопичений досвід і знання дозволяють нам швидко зводити сучасні та комфортні басейни для будинку, а головне - в рамках бюджету замовника.

Устаткування автоматизації басейнів.
Автоматичні станції подбають про чистоту і прозорість Вашої води, а робот пилосос не залишить шансів для сміття і бруду.

Тече басейн.
Витік води з басейну призводить до нервозності моральному незадоволення, а також до додаткових витрат на обігрів і обслуговування Вашого басейну.

Проблемна вода басейну.
Зелена або коричнева вода у Вашому басейні це не те що принесе Вам радість і щастя, наші фахівці вирішать це завдання і Ви завжди будете задоволені якістю води.

Ремонт і обслуговування басейнів.
Уже на етапі будівництва Вашого басейну необхідно подумати про те, а хто буде обслуговувати ваш басейн. Наші фахівці візьмуть на себе всі турботи про Ваш басейн.


Відгуки