Атон

Атон - фото
вулиця Польова, 14
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 17:0012:30 - 13:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Товариство «Атон» створене в 1995 р. як металообробне підприємство.

Спеціалізується на виробництві якісних зубчатих коліс для автомобілів, сільськогосподарських машин, технологічного обладнання, виготовлення нестандартного деревообробного та іншого технологічного обладнання по індивідуальних замовленнях.

Ми постійно ведемо пошук нових технологій, що дає можливість виконувати ваші замовлення швидко та якісно. Зокрема, освоєно виробництво цементованих зубчатих коліс коробки передач та диференціала мікроавтобуса «ПЕЖО-КОРСАР», зубчатих коліс та валів редукторів приводу нафтовидобувних верстатів-гойдалок різних типів, котрі експлуатуються в Прикарпатському регіоні, шестерень для технологічного обладнання (як вітчизняного, так і імпортного виробництва) деревообробних та нафтодобувних підприємств, освоєно виробництво привідних лебідок для установок депарафінізації свердловин типу УДС-1М. Проводимо ремонт нафтодобувного та  деревообробного  обладнання.

Підприємство  розробляє конструкторсько-технологічну документацію, постійно працює над виконанням разових замовлень.

Наше технологічне обладнання дозволяє для вас виготовляти циліндричні зубчаті колеса зовнішнього та внутрішнього зачеплення діаметром до 600 мм, з модулем до 8 мм. Маємо досвід виготовлення шевронних зубчатих коліс із зачепленням Новікова, черв’ячних, конічних прямозубих коліс та конічних зубчатих коліс з круговим зубом.  Наявні інструменти і технології дають можливість виготовляти якісні шестерні та зубчаті колеса для редукторів виробництва Румунії типу R-35 та R-55 з дробовим нормальним модулем. Маємо можливість обробляти корпусні деталі масою до 0,5 т.

Невеликі розміри, висока кваліфікація інженерно-технічних працівників та виробничого персоналу дозволяє  підприємству швидко переналагоджуватись на виконання ваших замовлень, випуск нової продукції.

Малі накладні витрати та продумана економічна політика дозволяє утримувати низькі ціни на нашу продукцію.

Порівняно низькі ціни в поєднання з високою  якістю — основа нашої стратегії  в сьогоднішніх умовах.

Виконуємо:

  • Токарні роботи.
  • Фрезерування.
  • Зубонарізку.
  • Виготовлення сервісних пар.

Відгуки