PetTex

PetTex - фото
вулиця Василишина, 22
(Виробництво, магазин)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 18:00Без перерви
Сб08:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Швейне підприємство «PetTex» у такий важливий для України час готове швидко відшити гуртові замовлення на одяг з давальницької сировини! До того ж готові здійснити пошиття військової форми з вашої тканини!

А в повсякденні гарантувати пристойний зовнішній вигляд, підкреслити свій стиль та додати солідності допоможе якісний класичний костюм. Дехто вважає, що саме такий одяг обирають тільки забезпечені люди чи стиляги. Однак це зовсім не так. Не важливо, чи ви берете участь в переговорах, працюєте в офісі, чи просто вечеряєте в ресторані, саме костюм дозволить виграшно та дорого виглядати.

Тому швейне підприємство «PetTex» пропонує пошиття та продаж чоловічих костюмів, курток та пальт тощо.

Широкий асортимент продукції задовольнить потреби вимогливих клієнтів, адже ми пропонуємо різноманітні моделі та фасони костюмів. До того ж комплект можна доповнити сорочкою, краваткою, ременем. У нас відбувається щотижневе оновлення товару.

Плюсом підприємства є те, що ви можете придбати всю продукцію як гуртом, так і в роздріб (приймаються замовлення на індивідуальне пошиття продукції для гуртових покупців з можливістю доставки по Україні). Тим паче ми пропонуємо різноманітні знижки та програми лояльності саме гуртовим закупникам.

«PetTex» не зупинився лише на пошитті чоловічого одягу, також є лінійка дитячих костюмів та шкільної форми різноманітного фасону та пошиття.

Для пошиття костюмів використовують сучасні технології  виробництва. Костюми від швейного підприємства «PetTex» відповідають вимогам стандартів якості, мають вишуканий вигляд та  елегантність.

«PetTex» — це гарантія якості для кожного клієнта!

На виробництво запрошуються швачки з досвідом та без досвіду роботи на постійну роботу!

Відгуки