Караван

Караван - фото
вулиця Софрона Мудрого (Гарбарська), 16
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Ми професійно займаємося проектуванням та монтажем систем «розумний дім» і «мультирум», продажем Hi-Fi і Hi-End апаратури і пропонуємо Вам максимум інформації про те, як привнести в свій будинок комфорт і затишок. Нашими фахівцями буде підібрано все необхідне обладнання та акустика для домашнього кінотеатру.

Для нас важливо запропонувати саме те, що потрібно Вам.

У нашій компанії працюють висококваліфіковані інженери, програмісти, проектувальники з великим досвідом у сфері реалізації автоматизації будівель, систем мультирум і домашніх кінотеатрів, кондиціонування, вентиляції, систем безпеки та зв'язку, управління освітленням і кліматом та інших інженерних систем.

Досвід інсталяцій, виконаних нашими фахівцями, дозволяє нам пропонувати клієнтам рішення високої складності «під ключ» в області інженерних систем. Наші реалізовані проекти включають готелі, ресторани, заміські будинки, елітні квартири, офіси та автосалони.

Цінова політика нашої компанії досить гнучка. Ви зможете вибирати системи за такими критеріями, як: бюджет, дизайн, функціональність.

Головною метою для себе ми вважаємо максимальне задоволення бажань наших клієнтів.

Відгуки