Сауна "Едем"

Едем - фото
с. Загвіздя вул. Липова, 121ж
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Якщо ви шукаєте можливості якісного відпочинку в затишному місці, прагнете особливого комфорту та приязної атмосфери, плануєте зустріч невеличкої компанії друзів — завітайте в «Едем». Це справді «райський куточок», в якому все обладнано для максимального затишку відвідувачів.

«Едем»пропонує:

  • зручний та затишний мотель на 7 номерів — це чудова можливість зупинки під час відрядження, подорожі;
  • банкетний зал на 20 осіб для сімейних та дружніх святкувань і зустрічей;
  • дві окремі сауни на дровах з басейном 2 на 2;
  • затишні й гарно облаштовані кімнати відпочинку;
  • мангал.

Наш заклад чудово підійде для корпоративних святкувань та веселих посиденьок дружніх компаній, романтичних побачень та приємного проведення вільного часу.

Сауна допомагає відновити сили та збадьоритися, покращити стан шкіри, загартувати організм. Наша сауна обладнана відповідно до високих сучасних стандартів, є зручною та безпечною для відвідувачів.

У нас панує вільна та ненав’язлива атмосфера, привітне та приязне ставлення персоналу, уважність до ваших потреб. «Едем» — це доступні ціни та відмінний сервіс, окрім того, пропонуємо знижки для постійних клієнтів.

«Едем» допоможе відволіктися від щоденної метушні, посмакувати смачні страви та вишукані напої в компанії хороших друзів. Цінуйте миті відпочинку, а ми подбаємо, щоб він був якісним.

Відгуки