VIPro

VIPro - фото
площа Міцкевича, 8, офіс 18
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

«ВІПРО» - продаж аудіовізуального устаткування для професійного і домашнього використання. Компанія володіє найширшим асортиментом на ринку. У товарному портфелі більше 4500 найменувань продукції 40 відомих брендів. Пріоритетний канал продажів - персоналізація. Клієнти можуть розраховувати на гнучку цінову політику, послуги сервісного центру і різні варіанти доставки замовлення.

«ВІПРО» - компанія багаторічних традіцій, унікального досвіду і знань. Досягнуті результати дозволяють впевнено йти вперед, вібудовуваті надійні довгострокові відношення з клієнтами. Для успішної співпраці використовують передові системи продажів та контролю якості обслуговування клієнтів. У розпорядженні партнерів персональний менеджер и можлівість використання персональної системи оформлення замовлень. Це економить час та робить процес співпраці з «ВІПРО» швидким та зручним. На стадії планування інтеграційного проекту або замовлення обладнання менеджери «ВІПРО» можуть провести експертний консалтинг та запропонувати оптимальне рішення виходячі з умов клієнта.

«ВІПРО» є інжінірінговою компанією повного циклу та реалізує комплексні аудіовізуальні проекти «під ключ». Компанія займається розробкою як типових, так и галузевих інтеграційніх рішень. Професійний рівень співробітніків дозволяє вести проектні діяльність у відповідності з найвищими стандартами ринку.

У портфоліо «ВІПРО» - більше сотні проектів системної інтеграції.

 

VIPro Company

 

 www.vipro.ua

 

www.vipro.com.ua

 

Ukraine, Ivano-Frankivsk, 76018

 

15 Grushevskogo str.

 

tel: 0342 738-739

 

mob:  050 3386715

 

Відгуки