Автошкола "Персей"

Персей - фото
вулиця Залізнична, 49
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 20:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

В сучасному світі водити авто — вже давно не розкіш, а необхідність. Мобільність, бонуси для кандидатів — шукачів роботи, можливість мандрувати до різних куточків світу з комфортом, зручність під час виконання багатьох щоденних справ… Це далеко не весь перелік тих переваг, які отримують водії.

Навчитися водити авто швидко та без проблем — реально! Це підтвердять випускники автошколи «Персей». Саме тут ви оволодієте необхідними водійськими навичками та зможете «осідлати» свого металевого коня.

Автошкола «Персей» вже понад 15 років займається проведенням курсів водіїв автотранспортних засобів категорії «В».

Ми пропонуємо якісну теоретичну підготовку в післяробочий час, та ефективну практику з водіння у зручний для вас час. Наша ціль — надати можливість широкому колу людей навчити якісному водінню, щоб ви почували себе за кермом впевнено і безпечно.

Саме у нас працюють досвідчені й компетентні викладачі та інструктори. Тут вам викладуть максимальний обсяг корисної для майбутніх водіїв інформації, зрозуміло й доступно пояснять правила дорожнього руху, покажуть будову авто, навчать вас «азам» і тонкощам водійської справи, як правильно сидіти за кермом, як обирати оптимальну швидкість і дистанцію під час водіння, як маневрувати в умовах інтенсивного дорожнього руху та багато іншого. І зроблять все це в максимально стислі терміни!

Чому ми? Переваги автошколи:

  • Сучасні авто та компетентні інструктори.
  • Ефективне та швидке навчання.
  • Вдале розташування і зручний графік роботи курсів.
  • Доступні та чесні ціни зі зручною системою оплати.

Обирайте кращих — вчіться водити легко!

Відгуки