Дівія

Дівія - фото
вулиця Чорновола, 37, офіс 3
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

 

 

Відчути радість батьківства Вам допоможе центр свідомого батьківства „Дівія”, який був створений у 2005 році у місті Івано-Франківську.

 

 

 

Лише тут Ви зможете отримати до- та післяпологову консультацію, кваліфіковані поради фахівців та відчути дружню підтримку у нелегкий, але такий відповідальний період.

 

 

 

Заняття для Вас проводять:

  • Наталія Якимчук – лікар акушер-гінеколог центрупланування сім`ї, практичний перинатальний психолог, тренер для лікарів проекту «Разом до здоров’я »
  • Галина Степанівна Бенько – головний дитячий імунолог Головного управління охорони здоров’я ОДА Івано-Франківської області, лікар імунолог І категорії, спеціаліст з питань вакцинації
  • Роксолана Вікторівна Нестерак – доцент кафедри внутрішньої медицини №2, лікар кардіолог І-категорії, інструктор по фізичній підготовці вагітних жінок
  • Лайма Корчинська – психолог, лінгвіст. Сертифікований тренер програми "Радість виховання дітей" (Міжнародне товариство дитячих та сімейних відносин) Закінчила Латвійський державний університет, м. Рига, Латвія; Інститут психотерапії та консультування "Гармонія" м. Санкт-Петербург, Росія. ConcordInstitute, Colrain  США.

 

В нашому центрі Вам запропонують методики психологічного розвантаження, допоможуть підготовитись до вагітності і найважливіше, за допомогою програм по внутрішньоутробному спілкуванню, навчать  відчувати Вашу дитину.

 

Курс по підготовці до пологів допоможе Вам майбутні батьки бути впевненим у своїх силах у такий відповідальний момент, адже девіз нашого центру: «Разом з нами на пологи як на свято!»

 

Родзинкою центру є:

 

·                   Аква-аеробіка

 

·                   Гімнастика та пілатес для вагітних жінок 

 

В програмі підготовки до пологів  та батьківства в цілому використовують психологічні методи розвантаження:

 

·                   Арт - терапія

 

·                   Фотоколаж

 

·                   Казко - терапія

 

·                   Пісочна терапія

 

·                   Музико - терапія

 

·                   Релакс, медитація

 

 

 

Наш центр працює Згідно наказу Міністерства охорони здоров’я України про впровадженняПрограми «Підтримки грудного вигодовування» та допомагає налаштувати успішну лактацію з перших днів життя Вашої дитини, а також навчає гігієні та харчуванню годуючої жінки, основним принципам введення прикорму. В центрі постійно працює пункт підтримки грудного вигодовування, де Ви завжди зможете отримати кваліфіковану пораду.

 

Заняття по догляду за дитиною та адаптації новонародженогодопоможуть Вам майбутні батьки відчувати задоволення від спілкування з дитинкою та навчать як виховати не тільки щасливу а й здорову дитину!!!

 

Чекає на Вас!

 

Відгуки