Адвокат "Маруда Сергій Романович"

Маруда Сергій Романович - фото
вулиця Шевченка, 5а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт11:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

В юридичній практиці неприпустимі помилки, вони часто дорого обходяться вам, як нашому Клієнту, так і Компанії. Клієнт витрачає додаткові час, гроші, нерви на виправлення помилок, а Компанія втрачає Клієнта і репутацію. Ми ж гарантуємо, що докладемо всіх зусиль, щоб зробити роботу правильно, без помилок і з першого разу, тому що професіоналізм — це наша репутація, яка безцінна.

Ми прагнемо вибудовувати довгострокові та надійні відносини з Клієнтами. Довіряючи нам рішення своїх проблем, ви, як наш Клієнт, можете бути впевненими, що вас не підведуть. Ми завжди виправдовуємо довіру, тому, приймаючи на себе зобов'язання щодо виконання послуги, ми повною мірою усвідомлюємо покладену на нас відповідальність, і в своїй роботі ставимо собі за мету відповідати високим стандартам.

Звертаючись за юридичною допомогою, ви, наш Клієнт бажаєте, щоб ваша проблема була вирішена в найкоротші терміни. Ми цінуємо ваш час, з цього завжди виконуємо роботу оперативно та в зазначені терміни.

І саме звернувшись за юридичною допомогою до адвоката Маруди Сергія Романовича, який є Членом спілки адвокатів України, членом національної асоціації адвокатів України, ви отримаєте:

  • професіональний підхід до справи, адже багаторічний досвід роботи дозволяє виконувати всі поставлені завдання на високому рівні та гарантовано якісно;
  • кваліфіковану консультацію та повне вивчення вашого питання, що допоможе знайти правильний варіант його вирішення;
  • надійну допомогу та грамотний підхід до справи;
  • вигідні умови співпраці та оптимальні ціни

Надання адвокатських послуг у всіх галузях права:

  • Кримінальне право
  • Цивільне право: сімейне, житлове, спадкове

Відгуки