Нотаріальна контора Девляшевських

Нотаріальна контора Девляшевських - фото
вулиця Незалежності, 81/1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:30Без перерви
Сб,Нд10:00 - 15:00Без перерви

Інформація

Звернувшись до нас ви можете бути впевнені, що ми надамо вам повний спектр нотаріальних послуг, законність і конфіденційність яких гарантована, а також безкоштовні консультації з питань діючих норм законодавства, зокрема у сфері сімейного, цивільного, господарського, земельного права.

Відвідайте нашу нотаріальну контору і ви не пошкодуєте! Наші кваліфіковані працівники з великим досвідом роботи гарантують оперативність і якість послуг!

Багатий досвід роботи нотаріусом і глибокі знання в області права дають можливість обирати найбільш оптимальні шляхи для вирішення ваших проблем. Нотаріус надає кваліфіковані нотаріальні послуги як фізичним так і юридичним особам.

І головне – повна конфіденційність. Жодна інформація, яка стосується вас та вашої справи не потрапить до по сторонніх осіб та буде зберігатись у таємниці.

Обираємо тільки індивідуальний підхід та ознайомлення зі справою, адже певні, що кожна справа унікальна та потребує глибокого вивчення і кращого рішення. І все це за прийнятними цінами.

Пропонуємо:

  • Широкий спектр нотаріальних послуг

Відгуки