RAIN International

RAIN International - фото
вулиця Вовчинецька, 25
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 20:00Без перерви
Сб10:00 - 13:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Здорове тіло більше заробляє!

Компанія «RAIN International» працює в 45 країнах світу і постійно розширює свою географію.

Компанія пропонує унікальні продукти:

  • RAIN SOUL — харчування організму на клітинному рівні, його відновлення і омолодження, джерело натуральної енергії для тіла та розуму;
  • RAIN CORE — комплексна детоксикація і очищення організму, що сприяє здоровому функціонуванню органів;
  • RAIN BEND — відновлення сполучних тканин, поліпшення кровообігу, онкопротектор;
  • PURE — наповнює енергією, підвищує стійкість імунітету, посилює ефект від прийому SOUL та CORE, покращую процес травлення їжі;
  • FORM — суттєво підвищує рівень енергії у всьому тілі, зменшує апетит, покращує роботу м'язів;
  • SOUL Red.

Рекомендуємо ознайомитися із відгуками, бібліотекою та корисними статтями.

Унікальність продукції підтверджена сертифікатами авторитетних лабораторій США і практичними результатами відомих спортсменів та окремих громадян.

Продукція рекомендована різним віковим категоріям, в тому числі, немовлятам і вагітним жінкам. З появою цих продуктів на ринку України у вас з'явилася можливість стати абсолютно здоровою людиною. Це відбудеться, незалежно від того, вірите ви чи ні.

Більше інформації можна отримати з роликів в YouTube «RAIN Україна» і на сайті.

Працює інтелект-клуб: дивергентне мислення дасть змогу вирішувати задачі оригінальними, нестандартними методами.

Якщо ви зацікавлені у тому, щоб зберегти своє здоров’я та молодість якнайдовше — звертайтесь, із задоволенням поділюсь інформацією і власним досвідом споживання продукції RAIN.

Профілактика краще ніж лікування!

ЗДОРОВ'Я ДІТОК для кожного з батьків найголовніше! Маленькі організми потрібно підтримати і захистити від вірусів і простуд. Незамінні помічники в цьому смузі SOUL і CORE. Уже багато батьків відзначили, що їх дітки стали здоровішими, активнішими і уважнішими на уроках. Завдяки натуральному складу з насіння, маленький організм отримує щоденний захист і відновлення. 

Як батько трьох дочок і дідусь шести внуків, я віддаю перевагу профілактиці і рекомендую це усім своїм друзям і знайомим. 

Виділіть всього кілька хвилин, щоб дізнатись про прості методи профілактики захворювань і Ви збережете не тільки своє здоров'я , але і своїх рідних і близьких. 

Якщо вас цікавить тема профілактики здоров'я — Приєднайтеся до мого чату Viber RAIN-IF сила, здоров'я або Telegram і ви зможете отримати корисну для вас інформацію. Вийти з чату ви зможете в любий час.

Бережіть своє здоров'я і здоров'я ваших діток!

Кілька слів про те, що таке продукти Rain! 

Rain Soul, Core та Bend  це клітинне харчування, яке забезпечує наш організм усім необхідним для щоденного повноцінного здорового функціонування. 

Досліджено, що насінина є найбільш концентрованим джерелом поживних речовин в природі, тому вживання продукції Rain забезпечує:

  • ОМОЛОДЖЕННЯ організму на клітинному рівні;
  • СПОВІЛЬНЕННЯ процесів старіння;
  • НАЙКРАЩІ в світі АНТИОКСИДАНТИ (Core містить 11 000 одиниць антиоксидантів за шкалою ORAC);
  • ПРОТИЗАПАЛЬНА дія в 281 разів вище, ніж у ібупрофену!!! 
  • Потужне ЗМІЦНЕННЯ імунітету;
  • ПІДВИЩЕННЯ захисту  організму від вірусів та бактерій;
  • ПРИСКОРЕННЯ процесів загоєння та одужання;
  • насичення організму всіма необхідними вітамінами, мінералами, амінокислотами та жирними кислотами Омега 3, 6, 9;
  • ВИВЕДЕННЯ токсинів з організму та ЗНЯТТЯ запальних процесів;
  • ЗАХИСТ ВІД РАКУ!
  • НОРМАЛІЗАЦІЯ рівня цукру в крові;
  • НОРМАЛІЗАЦІЯ кров'яного тиску;
  • ЗНИЖЕННЯ рівня холестерину;
  • Антипаразитарна програма.

SOUL  насичення та живлення клітин всім необхідним. Склад:  насіння чорного кмину,  насіння винограду шардоне,  насіння чорної малини, D-рибоза (дає енергію). ***

CORE — потужна детокс-програма! ОЧИЩЕННЯ організму на клітинному рівні!  Склад: Хлорофілін,  Алое-вера, Спіруліна, Паростки пшениці,  Насіння чорного кмину,  Насіння журавлини, Насіння розторопші,  Капуста кале, Хлорофіл, Кульбаба. ***

Bend  клітинний пластифікатор організму, прискорює відновлення суглобів та сполучної тканини, має сильну онкопротекторну та антипаразитарну дію. Склад: Масло чорного кмину, Масло гарбузових зернят,  Екстракт кореня куркуми, Сульфат глюкозаміну, Порошок насіння льону, Екстракт насіння рису, Біоперин (піперин), Екстракт насіння чорного перцю, Вітаміни Е, Д, К, В3, В12.  ***

Кожен пакетик містить відро корисної їжі:  10 порцій овочів,  10 порцій фруктів, 12 вітамінів,  17 мінералів, 9 амінокислот, омега 3, 6, 9, харчові волокна. Все те, чого недостатньо в нашій щоденній їжі!

Засвоюється дуже швидко на 98% (за рахунок гелевої форми і холодного віджиму). Розріджує кров та допомагає їй досягти потрібної кислотності — 7.43 PH.

100% натуральний продукт, без штучних барвників, ароматизаторів та ГМО. Виготовляється на фармацевтичному заводі у штаті Юта, США.

Якість підтверджена світовими сертифікатами відомих міжнародних компаній.

Додаткова інформація за посиланнями: ***

PURE       ***

FORM      ***

SOUL Red     ***

 

Відгуки