ТзОВ "ЖЕБВП "МЖК Експрес-24"

ЖЕБВП "МЖК Експрес-24 - фото
вулиця Січових Стрільців, 58
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Товариство з обмеженою відповідальністю «Житлово-експлуатаційне будівельно-виробниче підприємство МЖК Експрес-24» було створене 6 березня 1996 року і є однією з перших приватних будівельних компаній м. Івано-Франківська. За 15 років свого існування було збудовано і введено в експлуатацію більше 100 тис. кв.м. житла.

ТзОВ «МЖК Експрес-24» виступає в якості інвестора, забудовника та генпідрядника, здійснюючи повний цикл робіт від проектування і введення будинків в експлуатацію до обслуговування збудованого житла власною житлово-експлуатаційною організацією.

Пріоритетним напрямком діяльності ТзОВ «МЖК Експрес-24» є будівництво житлових мікрорайонів з власною інфраструктурою. Найбільш відомими є комплекси по вул. Української Дивізії, вул. Курінного Чорноти, вул. Миколайчука, вул. Національної Гвардії та вул. Пилипа Орлика.

Завдяки оригінальним архітектурним вирішенням фасадів, застосуванню якісних будівельних матеріалів, впровадженню новітніх технологій і сучасних конструктивних рішень, а також комфортністю –збудовані компанією «МЖК Експрес-24» будинки вигідно відрізняються поміж інших новобудов.

Для забезпечення високої якості робіт ТзОВ «МЖК Експрес-24» застосовує новітні проектні та технічні рішення, реалізовує проекти будь-якої складності протягом найкоротшого терміну. Для досягнення цих цілей були розширені види діяльності, які здійснюються власними силами. Так, у 2003 році створена проектна група, яка дає можливість створювати індивідуальні проекти на кожний будинок. Це дозволяє у стислі терміни виконувати архітектурно-планувальні роботи.

Для якісного обслуговування збудованого житла та належного рівня утримання житлового фонду, в 2001 р. створено ТзОВ ЖЕД «Експрес-Комфорт» для влаштування відповідних умов проживання мешканців у зданих в експлуатацію будинках. Також для надійного захисту майна і житла власників, у 2004 р. створена й активно працює охоронна фірма ТзОВ Експрес-сервіс.

Компанія присутня у всіх сегментах ринку, будуючи житло економ-класу, бізнес-класу та елітне житло і може запропонувати своїм клієнтам якісно збудовані квартири в різних районах м. Івано-Франківська, охоплюючи широкий ціновий діапазон. В складних економічних умовах компанія не тільки не зупинила будівництво, а й наростила його темпи, постійно забезпечуючи роботу всіх будівельних майданчиків. Для їх організації діє транспортна дільниця, яка налічує більше 50 одиниць техніки.

На сьогоднішній день по об’ємах житлового будівництва, масштабам впливу на будівельну структуру Івано-Франківська, ТзОВ «МЖК Експрес-24» є безумовним лідером серед будівельних компаній міста.

Відгуки