Вікна Віконда

Вікна Віконда - фото
вулиця Промислова, 2Б, офіс 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний
вулиця Промислова, 2
(Шоурум)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Магазин «Віконда» реалізує від провідних виробників

 

Металопластикові та алюмінієві конструкції

 Компанія «Віконда» виробляє металопластикові вікна, двері, балкони та лоджії, офісні перегородки та фасади, використовуючи тільки якісні комплектуючі: профільні системи, фурнітуру і склопакети, незалежно від комплектації та конфігурації вікна або двері.
Всі пластикові вікна та двері ТМ «Віконда» виготовляються за принципом конструктора, основу якого складають віконні системи Deceuninck, Віконда Термо, Віконда Класик, Deceuninck Zendow .

ТМ «Віконда» являється лідером українського ринку метало пластикових вікон. Переможець Всеукраїнського конкурсу «Український виробник вікон 2011». Лауреат всеукраїнського конкурсу якості «100 кращих товарів України» 2010 року. Продукція ТМ Віконда представлена у всіх куточках нашої країни. Більш ніж 140 фірмових салонів на території України."

Звертаємо Вашу увагу на те, що пластикові вікна виробництва ТМ «Віконда» в будь-якій комплектації відповідають вимогам і нормам ДСТУ, і тому завдяки певній комплектації можна лише поліпшити показники тих чи інших технічних характеристик або вирішити

 

Вхідні броньовані та міжкімнатні двері.

Для багатьох людей двері, це не просто обгородження або будівельний елемент, але і важлива частина інтер'єру приміщення. Саме двері здійснюють найважливіше перше враження про житло і об'єднують всі його різні приміщення в одне ціле, створюючи при цьому загальний настрій і гармонію. Ми ретельно стежимо за тим, щоб кожні двері, які ми продаємо, відповідали загальним вимогам і стандартам якості.

Підвіконня

 «OpenTeck». Підвіконня має матову поверхню, 4 вида коліру (білий, мармур, золотий дуб, махагонь). Ширина підвіконня буває від 100 мм до 700 мм

Підвіконня «ДАНКЕ» – це якісна імітація найдорожчого на ринку мармурового підвіконня за незрівняною з природним мармуром доступною ціною. Незважаючи на мармурову концепцію, в колекції присутні й такі звичні споживачу чисто білі дизайни в гладкому матовому і глянцевому виконанні.

ТМ Holzdorf При виробництві підвіконня використовується виключно добірна деревина, що проходить кілька етапів підготовки. У підвіконні відсутні токсичні сполуки, розчинники, формальдегіди, сполуки свинцю.

Алюмінієві та пластикові відливи. Москітні сітки

Якщо Ви встановили пластикові вікна, то пластикові відливи – оптимальне вирішення проблеми гідроізоляції монтажного зазору між вікном і стіною. А єдність використовуваного матеріалу надасть віконному отвору завершеному вигляду. Надійні захисні властивості наших відливів поєднуються з приємним дизайном і роблять відлив не просто утилітарною деталлю, а елегантним віконним аксесуаром. Ми пропонуємо алюмінієві та пластикові відливи різноманітних кольорів кольорів.

Гаражні ворота та захисні ролети. Жалюзі та тканинні ролети.

Гаражні ворота являються невідємною частиною зовнішнього вигляду вашого гаражу, приватного будинку чи будь-якого приміщення. Ми пропонуємо на вибір ворота від провідних європейських виробників THERMOLINE», «Alutech», «KRUZIK», які зарекомендували себе як надійного та якісного виробника.

тканинні ролети, жалюзі

Жалюзі та ролети різних типів. Понад 300 видів тканини.

Покрівельні матеріали, сайдинг, дахові вікна від європейських виробників.

Композитна черепиця GERARD (Нова Зеландія), дахові (мансардні) вікна з ПВХ „4LOOK (Польща), вініловий сайдинг MITTEN (Канада).

Мінеральна вата на основі базальтового волокна - ROCKWOOL
Мінеральна вата на основі скловолокна - ISOVER
Мінеральна вата на основі базальтового волокна - KNAUFInsulation

Підпокрівельні  плівки - Dorken
Підпокрівельні  плівки – Aquatec

Вініловий сайдинг:

DÖCKE (Росія)
SlovinilSiding (Словакія)
ROYAL (Польща)
FASIDING (Росія)
CertainTeed (США)
VOX (Польща)
BORYSZEW (Польща)
AmericanSiding (Турція)

Пропоновані нами матеріали сертифіковані і відповідають українським та міжнародним стандартам.

Терасна дошка та декоративна огорожа.

Ковані вироби( ворота, паркани, двері, дашки та ін.)

Відгуки