ТзОВ "Прушиньскі"

Прушиньскі - фото
вулиця Незалежності, 67/1, офіс 205
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Компанія «ПРУШИНЬСКІ» — європейський виробник матеріалів для покрівель, фасадів та швидкомонтованих споруд — працює на українському ринку з вересня 2005 року. Термін, що минув, позначився динамічним розвитком усіх напрямків діяльності компанії. Подібне зростання можна пояснити, в першу чергу, відкриттям власного заводу з виробництва металочерепиці та трапецієподібних профілів у Київській області. Це дозволило скоротити терміни відвантаження продукції, поліпшити якість обслуговування клієнтів, розширити дилерську мережу.

Заводи групи компаній «PRUSZYNSKI» працюють у 6-ти країнах Європи та випускають увесь асортимент продукції даного сегменту, а саме: комплекти матеріалів для швидкомонтованих споруд, профілі для дахів і стін, металочерепицю, дахові аксесуари, профілі типу Z, C, L, Ω, внутрішні стінові касети, облицювальні касетони і панелі та ін.

Компанія «ПРУШИНЬСКІ» використовує метал тільки від європейських виробників і надає 10-річну страхову гарантію на всі види продукції, яка виробляється за передовими світовими технологіями та доступна за ціною українському споживачеві. Фахівці підприємства надають своїм клієнтам якісну комплексну інженерну підтримку.

Компанія «ПРУШИНЬСКІ» і надалі розширюватиме виробничу базу та регіональну мережу в Україні та збільшуватиме свою ринкову частку.

Відгуки