Видавництво "Симфонія"

Симфонія - фото
вулиця Крайківського, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Наше видавництво було засновано в 2003 році. За час існування ми створили повний виробничий цикл видання книг, зібрали колектив професіоналів своєї справи і всю продукцію виготовляємо на власному поліграфічному обладнанні, це дозволяє якісно та доступно створювати те, що потрібно клієнту.

До послуг замовника колектив кваліфікованих та досвідчених майстрів видавничої справи – професійні редактори, які бездоганно опрацюють ваш текстовий матеріал, кваліфіковані дизайнери, які з допомогою комп’ютера нададуть Вашому виданню європейського вигляду, досвідчені поліграфісти, які, врешті, повністю втілять ваш задум в життя.

Окрім книговидання ми виготовляємо різного роду друковану кольорову та чорнобілу продукцію, а саме: буклети, листівки, флаєри, календарі, папки, блокноти, наклейки, плакати, журнали, каталоги, газети, сети та ін.

Також ми надаємо послуги поклейки готових блоків на термобіндері (до 300 шт/год), пошиття ниткою чи скобою, з кінцевим виготовленням твердої або м'якої обкладинки

Наше обладнання:

Ми використовуємо офсетне обладнання Німецької фірми Miller B2 формату (максимальний розмір друку 52x74см.) максимальна швидкість 12 тис/год., що дозволяє сповна втілювати переваги офсетного друку. Також Miller дає змогу друку відразу з двох сторін, що прискорює час виконання кінцевої продукції, та здешевлює її вартість.

Для цифрового друку ми використовуємо кольорову цифрову машину Konika Minolta Bizhub С550 з максимальним форматом друку A3+ і максимальною швидкістю 55 ст/хв., що дозволяє оперативно друкувати більшість видів кольорової продукції в найкоротші терміни.

Для друку чорно-білої продукції, а саме книг і брошур тиражем до 100 примірників ми використовуємо цифрову машину XEROX WorkCentre Pro 55 формату A3 з максимальною швидкістю друку 55ст/хв, що значно прискорює і здешевлює виготовлення книг та брошур в порівнянні з різографічним друком, і при цьому нічим не поступається якістю офсетному друку.

Відгуки