Магазин "SANDALINO"

SANDALINO - фото
вулиця Мельника, 2
(ТЦ "Екстрім-Престиж")
вулиця Вовчинецька, 225а
(ТЦ "Велес", 1 поверх)

Інформація


SANDALINO” на сьогодні - це відома мережа магазинів взуття, яка не просто активно розвивається на ринку України, але й встигла завоювати довіру клієнтів та широку аудиторію прихильників. А все тому, що тут за доступними цінами можна придбати взуття для чоловіків, жінок, дітей, підлітків, як класичні моделі так і спортивні, чи за останніми віяннями моди. В асортименті є як моделі зі шкіри, виготовленні сумлінними українськими та турецькими виробниками, з якими не перший рік співпрацює мережа, так із штучних матеріалів.

Найприємніша новина для клієнтів мережі магазинів “SANDALINO”  ми відмовилися від пластикових карток клієнтів і створили екологічний viber-бот, де ви можете отримати знижку, першими дізнатись про всі діючі акції, зберегти всі чеки в електроному вигляді, що надає вам 100% гарантію.

А також ми тепер працюємо для Вас і в режимі оnline!

Наш інтернет-магазин: sandalino.ua

Офіційні сторінки в соціальних мережах:

·        www.facebook.com/sandalino.ua/

·        www.instagram.com/sandalino.ua/

Саме тут ви зможете ознайомитися із наявним товаром, інформацією про акції та розіграші, а ще зробити замовлення не виходячи з дому. Тут Ви знайдете взуття та аксесуари на всі випадки життя.

Отже,придбавши взуття в “SANDALINO” одного разу - Ви обов’язково станете нашим постійним клієнтом, адже переконаєтесь самі, що наша команда працює для того, щоб ваш шопінг був максимально зручним, приємним та на вигідних для Вас умовах.

Пропонуємо товари:
  • Жіноче взуття.
  • Чоловіче взуття.
  • Дитяче взуття.
  • Спотривне взуття.
  • Сумки.
  • Аксесуари.
  • Засоби по догляду за взуттям.


Якщо взуття - то найкраще! Якщо найкраще - то “SANDALINO”!


Відгуки