Магазин "АртХатка"

АртХатка - фото
вулиця Вагилевича, 10
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Ви навмисне чи випадково, блукаючи просторами інтернету, завітали нашу сторінку – сторінку магазину дизайн-студії «АртХатка», що знаходиться в м. Івано-Франківську, по вул.Вагилевича.
АртХатка – це не просто магазин. Це студія, свого роду клуб за інтересами, куди можна прийти, розпитатися, роздивитися, помацати наші взірці та матеріали, ми радо допоможемо у всіх питаннях, що стосуются наших товарів, проведемо консультацію та із задоволенням поділимося з Вами творчими ідеями та маленькими секретами!


Тут Ви можете купити олійні та акрилові фарби, лаки, розчинники, палітри, пензлики, пастелі, акварелі, гуаші, аксесуари для графіки, аерографії, холсти, мольберти, модулі, етюдники, скульптурний пластилін – для професійних художників та матеріали для хобі - клей для декупажу, декупажні карти, серветки, лаки для кракелюру, фарби:
- по тканині та шкірі,
- для імітації вітражу,
- для мармурування
а також мозаїку, арт-гелі, структурні гелі та пасти, полімерну глину, дизайнерський папір, папір ручної роботи, кальку, все для квілінгу та скраббукінгу тощо.

Всі матеріали, що продаються у нас, ми випробували на собі і тому розповімо Вам про всі нюанси та підводні камені. Також Ви маєте змогу самостійно спробувати ті чи інші матеріали чи техніки на наших майстер-класах, які ми проводимо як для груп, так і індивідуально. Роботи, які Ви виконуєте під нашим керівництвом і з наших матеріалів, зможуть послужити хорошим подарунком Вашим близьким або чудово доповнити Ваш інтер’єр, не кажучи про безцінний досвід та знижку -10% у день майстер-класу. Окремо хочемо наголосити, що для відвідування наших занять не потрібна художня підготовка, а запис проводиться попередньо, після внесення завдатку.

Так само ми виконуємо Ваші замовлення, якщо з якоїсь причини Ви особисто не можете, не маєте часу або натхнення, зробити це самостійно. Ми розписуємо пляшки, бокали, одяг, взуття, сумки, скло,порцеляну, робимо бутоньєрки, унікальні запрошення ручної роботи, листівки та конверти, оформляємо колажі, декоруємо меблі та багато іншого.


Якщо Ви не знайшли в нашому магазині потрібний Вам товар, Ви можете звернутися до продавця-консультанта, і ми постараємося знайти і доставити його Вам на протязі двох тижнів.

Відгуки