Прокат автомобілів "Avto-Rent"

Avto-Rent - фото
вулиця Коновальця, 264а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

В нас час коли потрібно вирішувати багато справ та одночасно пересуватись з одного місця в інше і все це потрібно робити за короткий проміжок часу, а постійний виклик та очікування таксі яке не є досить дешево чи очікування автобуса забирає багато часу, тоді для Вас ми пропонуємо прокат авто чи трансфер.

"AVTORENT" - компанія, яка займається орендою авто без водія так і з водієм, а також трансферами. В нашій компанії є можливість орендувати авто різних класів від економ до бізнес. Автомобілі компанії обладнані кондиціонером та електропакетом, нашим клієнтам ми можемо запропонувати додаткові послуги; GPS-навігатори, дитячі сидіння, подати авто, як в аеропорт так і на ж/д вокзал, по місту чи привезти клієнту до готелю.

Орендою авто чи трансфером в компанії "AVTORENT" можуть скористатись не тільки ділові люди, а й туристи та гості нашого регіону для відвідувань історичних та архітектурних пам'яток не тільки в межах міста, а й сусідніх областях та всієї України. Для детальнішого ознайомлення з компанією та послугами, які вона пропонує можете переходити на наш сайт; www.avtorent.com.ua, або залишились питання пишіть нам; ***

Відгуки