Паб "Буха-Rest"

Буха-Rest - фото
вулиця Вовчинецька, 219а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд12:00 - 24:00Без перерви

Інформація

А чи доводилось вам відвідати «справжню» субмарину, де не досліджують підводний світ, а вивчають скільки людині потрібно галонів пива для відчуття щастя? Можливо, вам вже випадала можливість у нас побувати та скуштувати смачного пива? Або, може, вам відома формула щастя і ви погоджуєтесь, що організм людини на 80% складається з пива та на 20% зі смачної закуски? Якщо це так, чекаємо на вас у нашому закладі, де ви зможете випити кухоль хмільного, прохолодного пива та скуштувати соковитого м'яса із хрумкою скоринкою.

Родзинкою нашого закладу є те, що він стилізований у вигляді підводного човна з унікальним інтер'єром. А також у столи вмонтовані системи з пивом. Тож ви самостійно можете наливати собі пиво на будь-який смак та скільки забажаєте.

А з чим краще смакуватиме пиво? Ми знаємо відповідь! Адже у нашому закладі широке меню, куди входять смачні реберця та м'ясні страви.

Забронювати столик можна як зателефонувавши до нас, так і через наш сайт, що дуже зручно. Також запрошуємо вас відвідати наш бізнес-ланч з 12:00 до 16:00, на який ми даруємо -20% на меню кухні!

Завітавши одного разу до нашого закладу, вам захочеться повернутись знову, щоб спробувати хмільного пива, посмакувати смачними стравами від нашого шеф-кухаря та надихнутись гарним настроєм та роботою наших працівників!

У нас затишно та смачно, як вдома! Замовляйте та насолоджуйтесь!

Відгуки