Магазин-сервіс "SmartPhone"

SmartPhone - фото
вулиця Гетьмана Мазепи, 40/2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 19:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

У швидкому ритмі сучасного життя вихід з ладу мобільного телефона може спричинити багато незручностей. Часто без кваліфікованого втручання виявити причину поломки практично неможливо.

Сервісний центр «SmartPhone» швидко та надійно усуне різноманітні несправності та ушкодження мобільних телефонів чи планшетів, ноутбуків різних фірм та моделей. А також, до сфери послуг підприємства входить продаж мобільних пристроїв та аксесуарів.

Причин поломок мобільних телефонів може бути багато. Наші фахівці зуміють провести точну діагностику та вирішать проблему в короткий строк.

Ми радимо не проводити самостійних дій щодо ремонту, якщо у вас виникли проблеми з акумулятором, програмним забезпеченням пристрою, пошкодився дисплей, відмічаєте проблеми зі звуком чи інші несправності. Наші досвідчені майстри зроблять цю роботу якісно та надійно. Ми надамо вам вичерпні консультації щодо особливостей роботи вашого мобільного телефону.

Сьогодні ми розширили спектр пропонованих послуг та здійснюємо ремонт:

  • гіроскутерів;
  • мінісігвеїв;
  • гіробордів;
  • квадрокоптерів;
  • дронів.

Магазин-сервіс «SmartPhone» практикує уважний підхід до клієнта, пропонуючи послуги високої якості за доступними цінами.

Відгуки