Mifido

Mifido - фото
вулиця Горбачевського, 89
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 18:00Без перерви
Сб08:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Починаючи ремонт чи плануючи процес будівництва, ми готуємося до чималих клопотів, пошуків оптимальних та недорогих матеріалів, відвідування багатьох магазинів та ринків. Це втомлює та спричиняє багато незручностей.

Але вихід є — обираючи спеціалізований магазин з відмінною репутацією, ви одержуєте високий рівень сервісу, грамотні та вичерпні консультації, доступні ціни та головне — широкий асортимент різноманітних будівельних матеріалів.

Підприємство «Mifido» відповідає цим вимогам та запрошує відвідувачів, які цінують свій час та кошти. Власне виробництво будівельних сумішей, клеїв, піноблоків, декоративної плитки під стару цеглу дозволяє задовольняти індивідуальні запити клієнтів та пропонувати товари за вигідною ціною.

Асортимент товарів у «Mifido» забезпечить широкі потреби користувачів:

  • сухі будівельні матеріали;
  • клеї від виробника;
  • матеріали для систем утеплення — пінопласт, мінвата;
  • керамічна плитка, камінь, фасадна плитка;
  • фасований у мішках пісок, відсів, цемент та інші товари.

Практикуємо доставку придбаних матеріалів по місту та області. А також, за потреби перешлемо керамічну плитку Новою Поштою.

Ми цінуємо ваш час, тому працюємо швидко, відповідально, ефективно. Ремонт чи будівництво будуть завершені в строк та на високому якісному рівні, якщо партнером та помічником у цих роботах буде «Mifido».

Відгуки