CANADIAN FOOD

CANADIAN FOOD - фото
вулиця Страчених Націоналістів, 5
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 22:30Без перерви
+38 (066) 140-05-00 (Доставка)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 22:30Без перерви

Інформація

Доставка смачної канадської їжі по місту!

Ми ж знаємо, чого ви хочете саме зараз? Звісно-звісно, навіть не сперечайтесь. Вам неодмінно варто смачно поїсти — ну хто ж відмовиться від такого. Особливо, якщо ми для вас приготуємо справді щось приголомшливе та незвичне. Зацікавились?

От ви куштували коли-небудь страви канадської кухні? Пропонуємо вам нашу фірмову страву — Poutine, де вдається смачно поєднати те, що ви б і не подумали — це смачна, хрумка та улюблена картопля фрі з різноманітніми додатками та фірмовими соусами. От, наприклад, Солодкий Poutine з заварним кремом та шоколадом. Звучить дивно? Але варто тільки спробувати один раз — ви станете справжнім фаном такої їжі, адже «Canadian Food» також відомий своїми великими і ситними порціями.

Ну а ще вам точно варто спробувати «корн-дог» — така смачна сосиска в кукурудзяному клярі на паличці, щось схоже, що вам доводилось бачити в багатьох американських фільмах.

Бажаєте солодкого?

Фірмові панкейки з різноманітними смаками, зокрема з кленовим сиропом, а також супер-солодкий арахісовий мілкшейк, від якого ви отримаєте максимальне гастрономічне задоволення, а також, тільки у нас можна скуштувати різнокольорові донатси ,як у Сімпсонах.

Відгуки