Навчальний центр "Helen Doron"

Helen Doron - фото
вулиця Мельничука, 16Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб09:00 - 12:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Сьогодні знання англійської мови — це не розкіш, а життєва необхідність. Для людей, які вільно володіють англійською, відкривається безліч можливостей та перспектив. Вони отримують доступ до якісної освіти та престижної роботи. Вони не пропадуть у жодному куточку світу та легко порозуміються з представниками різних народностей. Тому, відповідальні та турботливі батьки дбають про те, щоб їх діти з раннього віку освоювали ази англійської. Адже, саме у ранньому дитячому віці людський мозок найбільш сприйнятливий до інформації, а нові слова та фрази легко запам’ятовуються. Якщо зацікавити малюків та знайти правильні методики вивчення англійської, можна досягти дивовижних результатів. Хочете, щоб ваша дитина розмовляла англійською як рідною? Тепер у вас є унікальна можливість втілити свої бажання в реальність! Для діток різного віку гостинно відчиняє свої двері навчальний центр «Helen Doron», де професійні педагоги допомагатимуть учням освоювати англійську мову за авторською програмою відомого лінгвіста Хелен Дорон.

Чому ми? Переваги та особливості вивчення англійської мови в навчальному центрі «Helen Doron»:

  • Англійському клубу для дітей «Helen Doron» понад 30 років. Тому, ви можете бути впевнені в авторитетності нашого навчального центру.
  • У навчальних центрах «Helen Doron», що функціонують у різних країнах світу, навчається більш як 2 мільйони дітей та підлітків;
  • Спеціальні програми розроблені окремо для кожної вікової групи (від 3 місяців до 19 років), з врахуванням особливостей розвитку дитини, її потреб та можливостей на кожному життєвому етапі;
  • Діток навчатимуть сертифіковані викладачі, які володіють ґрунтовними теоретичними знаннями та значним практичним досвідом спілкування англійською мовою. Крім того, весь персонал навчального центру попередньо проходив спеціалізоване навчання по методиці Хелен Дорон.
  • Діти займаються у міні-групах по 4-8 осіб. Тож кожному учневі викладачі приділяють достатньо уваги та турботи;
  • У нашому центрі на учнів чекає багато цікавого та корисного контенту.

Навчальний центр «Helen Doron» пропонує такі програми для ефективного вивчення англійської мови:

  • Програма «Малюки», яка розрахована для малят віком від 3 місяців до 3 років;
  • Програма «Дошкільнята» для діток віком від 3 до 6 років;
  • Програма «Школярі», вік учасників якої 6-12 років;
  • Програма «Підлітки» для тинейджерів та молоді віком 12 до 18 років.

З навчальним центром «Helen Doron» вивчати англійську легко, весело та ефективно. Ми з нетерпінням чекаємо на вас та ваших діток!

Відгуки