Ciao Cacao Milk

Ciao Cacao Milk - фото
вулиця Бельведерська, 12
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб11:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

На вас чекає одна із найважливіших подій у житті — день вашого одруження? Звісно, у цей важливий день ви прагнете виглядати приголомшливо. Довірте клопоти про свій весільне вбрання професіоналам та забудьте про хвилювання. У шоурумі «Ciao Cacao Milk» ми подбаємо про те, щоб ви стали власницею своєї ідеальної весільної сукні. Наша мета – робити наречених красивим й щасливими. Ми створені з любов'ю та в ім’я любові. Любові до наречених, до моди й суконь, до власної справи. Для нас кожна наречена - це бажана гостя, яка варта того, щоб потрапити в місце, де творяться дива, місце, де можна зустрітись зі своєю «тією єдиною» сукнею. У нас по-справжньому домашня «дівчача» атмосфера. Тому вам приємно буде обирати разом із нами вашу бездоганну весільну сукню.

У нашому шоурумі зібрані наряди, що є кращими взірцями американської весільної моди, яка дещо відрізняється від традиційної для нас європейської. Тож сукні «Ciao Cacao Milk» справді оригінальні. Тут ви знайдете незвичні фасони суконь, а також наряди створені з інноваційних тканин та із застосуванням новітніх методів пошиття. Представляючи імениті американські бренди, ми гордимось кожним виконаним швом, кожною блискіткою, кристалом та ниткою на платті, адже окрім краси ззовні, сукні пошиті так, щоб бути максимально зручними в такий важливий для нареченої день.

У нас ви можете придбати сукні від таких провідних брендів:

  • Adrianna Papell;
  • Oleg Cassini;
  • Vera Wang.

Ви варті того, щоб одягти в особливий для вас день особливу сукню. Ми з нетерпінням чекаємо на вас у нашому маленькому світі краси, весільної моди, любові та стилю...

Відгуки