Професійна заточка манікюрного та перукарського інструменту

Професійна заточка манікюрного та перукарського інструменту - фото
вулиця Семена Височана, 18
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Ні для кого не секрет, що у будь-якого майстра є свої манікюрні, педикюрні чи перукарські «приналежності» — вони для нього є найпростішими у використанні та дуже зручними. Всім відомо, що коли купуєш інструмент, він виявляється не заточеним, адже після складання/виготовлення його відразу відправляють на прилавки магазинів.

Інструменту, який не був заточений, «вистачить» лише на чотири-вісім манікюрних операцій. Після цього працювати ним стає просто неможливо і ваші клієнти почнуть розбігатися. Звернувшись до фахівців, ви зміните ситуацію, що склалася і заточите манікюрний набір так, як належить за всіма правилами.

Правильна заточка манікюрних, педикюрних та перукарських інструментів — це запорука хорошого відвідування вашого салону та постійна черга. Заточка повинна проводитися своєчасно, в іншому випадку ви зіпсуєте інструмент і втратите більшість клієнтів.

Ми відрізняємося тим, що вміємо професійно заточувати практично будь-який інструмент. І це не просто реклама. Адже використовуємо у своїй роботі японські технології, ручну роботу та надаємо відповідну гарантію.

Наші переваги:

  • майстри з досвідом роботи;
  • швидке виконання замовлення;
  • використання новітніх технологій та надійного обладнання;
  • доставка по Україні;
  • лояльні ціни


 

Відгуки