Fontush Boutique Hotel

Fontush Boutique Hotel - фото
вулиця Чорновола, 82
+38 (095) 207-47-94 (Готель)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Готельно-ресторанний комплекс «Fontush Boutique Hotel» — це місце, де поєднується домашня атмосфера, неповторний інтер’єр, привітний персонал та смачна кухня!

«Fontush Boutique Hotel» — один з перших у місті готель, який повністю відповідає своїй класифікації. Це тип невеликого готелю: особливо стильний, розкішний, з високим рівнем обслуговування та ексклюзивним інтер’єром.

У нашому готелі витримані всі сучасні технології сучасного сервісу. Кожен номер має свою назву, своє обличчя та всі зручності. Цілодобово чекають вашого візиту метрдотель, рецепція та лобі бар.

Вас приємно здивують ціни та домашній затишок.

Персонал готелю завжди готовий врахувати індивідуальні потреба кожного з наших гостей. Зручне розташування та наближеність до центральної частини міста, надають нашим гостям багато переваг та можливість завжди бути у центрі ділового та культурного життя міста Івано–Франківська .

Ресторан «Фонтуш» — це сімейний ресторан для відпочинку з родиною та дітьми. Заклад розташований на перших двох поверхах «Fontush Boutique Hotel». Ресторан має бенкетну залу на 110 осіб, бар з «Віденською залою» на 40 осіб, дитячий ігровий зал площею понад 100 м² з дитячим меню, відповідним інтер’єром, теплою підлогою та можливості організації різноманітних свят та розваг для малечі.

Меню ресторану підібране протягом багатьох років, порадує любителів української національної кухні. Різноманітні салати та закуски, страви з телятини та свинини, традиційний український борщ, вареники, холодець, вертуни та крученики, деруни та банош, форель, короп та багато-багато усього смачненького, без чого не обходяться українські весілля, бенкети, іменини, хрестини, корпоративи, дні народження. Саме для обслуговування таких подій для вас працює професійно підготовлений персонал ресторану «Фонтуш».

Особливою родзинкою кухні нашого ресторану «Фонтуш» є віденська сторінка меню: салат «Австрійський», Штайріпюр, фірмовий віденський шніцель, віденські ковбаси власного виробництва з тушеною капустою, гуляш штірійський, тірольські та абрикосові кнедлики, яблучний штрудель, торт «Захер» та звичайно віденська кава.

Неодмінним атрибутом цього бенкетного ресторану є жива музика у виконанні молодих музикантів.

«Дух старої Австрії та смак української забави» — ці слова на візитівці поруч із портретом дідуся та бабусі власників, котрі народилися ще на території Австро-Угорщини, повністю відповідають ідеології закладу.

«Фонтуш» — це вуличне прізвисько ще з діда прадіда носить родина Тараса Клима, що в перекладі з угорської означає «важливий». Саме таким для власників та колективу ресторану є всі відвідувачі. Саме такою для нас усіх є улюблена справа, якою вони займаються – справа їхнього життя…

Відгуки