МотельЧИК

МотельЧИК - фото
шосе Калуське, 15
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Мотельчик – недорогий готель, розташований на Калуському шосе всього в 5-ти хвилинах їзди від центра міста. Це місце стане ідеальним відпочинком для тих, хто прямує в Буковель, Івано-Франківськ, Львів. За невисоку оплату вам нададуть затишний номер, обладнаний всім необхідним для приємного відпочинку в комфортних умовах в чистій мальовничій місцевості.

ПЕРЕВАГИ МОТЕЛЯ ЧИК

На території мотелю працює цілодобова стоянка, яка постійно знаходиться під охороною, причому для відвідувачів ця послуга є абсолютно безкоштовною. Також в вартість номера входять і сніданки. Зупинившись тут ви матимете змогу не лише відпочити в комфортних умовах, а й при бажанні – прогулятись по прилеглій місцевості, насолодитись неторканою красою природи, ненадовго стати ближчими до неї.

Відпочиваючи в Мотельчику, ви зможете ні на мить не втрачати зв’язок з близькими, не відволікатись від звичних для вас занять чи роботи – це все можливе завдяки wi-fi доступу до мережі інтернет, який присутній на всій території мотелю.

Цей недорогий мотель пропонує своїм відвідувачам комфортні умови відпочинку за більш ніж доступну плату. Крім того, готель розташований відносно недалеко від Буковеля, Львова. Не займе багато часу поїздка, при необхідності, в аеропорт чи залізничну автостанцію.

Мотельчик – ідеальне місце для недорогого і комфортного відпочинку. Завдяки вдалому розташуванню, комфортним затишним номерам, уважному і приємному персоналу, майже домашній атмосфері цей готель приваблює безліч відвідувачів, в серцях яких після відпочинку залишаються виключно теплі і приємні спогади про це місце. Можне впевнено сказати, що вони обов’язково захочуть повернутись сюди знову.

Мотельчик пропонує своїм гостям відпочинок в кафе-барі, розташованому на території готелю. Тут ви зможете приємно відпочити від насичених робочих буднів, поринути в іншу атмосферу, яка обов’язково буде для вас приємною і незабутньою. Саме в кафе-барі ви маєте можливість швидко (при необхідності), надзвичайно смачно і зовсім недорого поїсти. Кваліфікований персонал, працюючий на кухні закладу, зробить з будь-якої замовленої вами страви справжній шедевр, вам обов’язково сподобається.

ВАРТІСТЬ НОМЕРІВ

ТИП НОМЕРА

ВАРТІСТЬ (ГРН)

Стандарт одномістний

150

Стандарт двохмістний

200

Полулюкс двохмістний

250

 

 

 

Відгуки