Медичний центр "Доктор Царук"

Доктор Царук - фото
вулиця Степана Бандери, 79
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Медичний центр «Доктор Царук» створений лікарем Олександрою Царук у 2017 році та знаходиться у м. Івано-Франківськ за адресою вул. Степана Бандери, 79.

Керівник закладу у назві відобразила своє прізвище, як бренд, що гарантує високу якість за послуги, що тут надаються. І це велика відповідальність.

Діяльність закладу спрямована, в першу чергу, на те, щоб навчити людей не хворіти, запобігати хворобам та у другу чергу, у випадку хвороби отримувати консультації, діагностику та лікування на найвищому професійному рівні. Тому до команди спеціалістів залучені лікарі з високою кваліфікацією, великим професійним досвідом і ті, хто своєю працею в обласній дитячій лікарні, Івано-Франківському національному медичному університеті чи інших медичних закладах здобув заслужене визнання, як серед колег, так і пацієнтів.

Ми гарантуємо високу якість на всі послуги, що тут надаються!

Ультразвукова діагностика

Один з найнеобхідніших, доступних та інформативних методів дослідження внутрішніх органів і тканин у сучасному світі.

У Медичному центрі "Доктор Царук" УЗД в Івано-Франківську проводять досвідчені висококваліфіковані фахівці на обладнанні, що показує високоточну якість візуалізації і дозволяє домогтися об'єктивних результатів і поставити правильний діагноз.

  • УЗД — основний інструмент діагностики, що допомагає виявити захворювання на ранніх стадіях, точно поставити діагноз і оцінити результативність лікування.
  • У нашій клініці проводять УЗД з використанням діагностичного обладнання останнього покоління.
  • Інноваційні підходи забезпечують деталізоване зображення високої чіткості та дозволяють проводити точну діагностику досліджуваних параметрів, аналізувати функціональність та внутрішню будову органів. Все це виводить діагностичні стандарти УЗД на якісно новий рівень.

Лікування варикозу

Одне з найпоширеніших захворювань судинної системи. За статистичними підрахунками, варикозом страждає до третини всього населення. Кількість людей, у яких є варикозно розширені вени, збільшується з віком, причому жінки хворіють набагато частіше чоловіків.

Лікуємо варикоз за 1 день:
  • без госпіталізації
  • без наркозу
  • без розрізів
  • без швів

Лікування

Ми використовуємо тільки новітні малоінвазивні методи лікування з доведеною ефективністю. Це дозволяє нашим пацієнтам отримати прекрасний косметичний результат, не змінюючи звичний ритм життя.

Всі методи малоінвазивного лікування є амбулаторними і не вимагає госпіталізації у стаціонар.

Педіатр

Лікар-педіатр поводить первинний огляд здорової дитини. Обстеження та діагностика стану дитини. Надає рекомендації батькам по вигодовуванню і розвитку дитини. Складає індивідуальний план щеплень дитини. Лікар здійснює консультативний огляд хворої дитини. Проводить діагностику та оцінку стану дитини. При потребі призначає додаткові обстеження та консультації інших спеціалістів. Встановлює діагноз та призначає лікування згідно сучасних протоколів лікування. Спостерігає за дитиною до повного одужання. Видає відповідні довідки (у садок, школу, тощо).

Дитячий кардіоревматолог

Лікар-дитячий кардіоревматолог проводить діагностику, лікування та диспансерне спостереження дітей із кардіологічною та ревматологічною патологією. Здійснює оцінку даних лабораторних та інших методів дослідження. Проводить фахову експертизу толерантності до фізичних навантажень. Розробляє індивідуальні профілактичні програми у пацієнтів із надмірною масою тіла, артеріальною гіпертензією, гіперліпідемією, ризиком ішемічної хвороби серця. Лікує наступні захворювання: артеріальна гіпер- та гіпотензія, вегетативні дисфункції, вроджені та набуті кардити, кардіоміопатії, вроджені та набуті вади серця та магістральних судин, порушення серцевого ритму та провідності, малі аномалії розвитку серця, артрити, артропатії, системні захворювання сполучної тканини, системні васкуліти. Здійснює спостереження в динаміці.

Кардіолог (для дорослих)

Лікар кардіолог проводить діагностику, диференціальну діагностику, встановлення діагнозу та підбір індивідуального лікування у випадках:

  • при наявності підвищеного АТ (понад 140/80);
  • при появі болю за грудиною, в ділянці серця, пов’язаного з фізичним навантаженням;
  • при появі порушень ритму, провідності;
  • при появі ознак декомпенсації (задишка, набряки на кінцівках).
Здійснює консультації та лікування пацієнтів при наступних хворобах: артеріальній гіпертензії, ішемічній хворобі серця, вроджених та набутих вадах серця, міокардиту. Спостереження в динаміці.

Дитячий алерголог

Лікар-дитячий алерголог здійснює консультацію, діагностику, лікування, реабілітацію та профілактику алергічних захворювань у дітей. Діагностика алергії має основну мету: встановити причинний алерген та виявити алергічне захворювання. Лікування проводиться наступних хвороб: алергічні захворювання верхніх дихальних шляхів легень (бронхіальна астма, легенева еозинофілія, гіперсенситивний пневмоніт, важкі випадки діагностики та диференційної діагностики алергічних захворювань легень), хвороби органів травлення, що супроводжуються алергією, алергічні хвороби шкіри. Лікар проводить Елімінаційні тести. А також, здійснює постановку шкірних проб методом прик-тест (безкровний метод, що проводиться з 5 років). Здійснює спостереження в динаміці.

Дитячий гастроентеролог

Лікар-гастроентеролог здійснює консультацію, діагностику, лікування, реабілітацію та профілактику хвороб у дітей проблемами шлунково-кишкового тракту. Лікар лікує наступні хвороби: функціональні розлади шлунково-кишкового тракту, гастрит та гастродуоденіт, виразкову хворобу шлунку та 12-палої кишки, гастроезофагеальнурефлюксну хворобу, дисфункції біліарного тракту, холецистит, гепатити, коліти, целіакію та ін. Здійснює спостереження в динаміці.

Дитячий ендокринолог

Лікар дитячий ендокринолог проводить діагностику, лікування та диспансерне спостереження дітей з ендокринною патологією. Лікує захворювання: цукровий діабет 1 та 2 типу, нецукровий діабет, гіпотиреоз, тиреотоксикоз, тиреоідити, дифузний нетоксичний зоб, ожиріння, затримку фізичного розвитку, порушення статевого дозрівання, патологію надниркових залоз. Здійснює спостереження в динаміці.

Ендокринолог (для дорослих)

Діагностика та лікування захворювань ендокринної системи, вибір найбільш розумного  рішення в галузі гормональної терапії. Лікування  не тільки ендокринних захворювань, але і наслідків, які вони викликали.Диспансерне спостереження в динаміці.

Дитячий дієтолог

Лікар дитячий дієтолог розробляє схеми дієтичного харчування при різних захворюваннях у дітей. Здійснює індивідуальний підбір раціону харчування для дітей. Здійснює спостереження в динаміці.

Дієтолог (для дорослих)

Лікар-дієтолог розробляє схеми дієтичного харчування при різних захворюваннях у дорослих. Здійснює індивідуальний підбір раціону харчування для пацієнтів. Здійснює спостереження в динаміці.

Дитячий пульмонолог

Лікар дитячий пульмонолог проводить діагностику, лікування та диспансерне спостереження дітей з патологією органів дихання. Розробляє план обстеження та лікування при різних захворюваннях дихальної системи у дітей. Здійснює індивідуальний підбір лікувальних та реабілітаційних заходів для дітей. Лікування призначає у випадках тривалого кашлю, гострого, рецидивуючого та хронічного бронхіту, бронхоектатичної хвороби, бронхіальної астми, пневмонії, муковісцидозу, саркоідозу, аспергільозу. Здійснює спостереження в динаміці.

Дитячий невролог

Лікар дитячий невролог проводить діагностику, лікування та диспансерне спостереження дітей з патологією нервової системи. Розробляє індивідуальний підхід до обстеження та лікування, підбір комплексу реабілітаційних процедур. Лікує наступні захворювання: синдроми відновного періоду, дитячий церебральний параліч, мінімальну мозкову дисфункцію, синдром нейроциркуляторної дистонії, неврозоподібні стани, а також наслідки менінгітів, енцефалітів, невритів, вроджених інфекційних уражень нервової системи, епілепсію та епілептичні синдроми, спадково-дегенеративні хвороби нервової системи. Призначає лікування після перенесених гострих порушень мозкового кровообігу, травматичних ушкоджень головного мозку та периферичної нервової системи, наслідки інсультів у дітей, після нейрохірургічних операцій які вимагають реабілітаційного лікування. Здійснює спостереження в динаміці.

Дитячий інфекціоніст

Лікар дитячий інфекціоніст проводить діагностику, лікування та диспансерне спостереження дітей з інфекційною патологією. Консультує пацієнтів з порушеннями календаря профілактичних щеплень, формує тактику вакцинації таких пацієнтів. Розробляє індивідуальну неспецифічну профілактику гострих респіраторних захворювань. Здійснює лікування паразитарних захворювань у дітей (в т.ч. при наявності глистів), інфекційних хвороб, які лікуються в домашніх умовах, і яким за епідеміологічними показаннями не обов'язкова госпіталізація та ін. Здійснює спостереження в динаміці.

Дитячий гінеколог

Лікар дитячий гінеколог проводить діагностику, лікування та диспансерне спостереження дітей з гінекологічною патологією. Консультація дитячого гінеколога проводиться лише в присутності батьків, опікунів та їхньої згоди на огляд дитини. Лікування проводиться при: порушенні гормональних розладів, менструального циклу, запальних процесів статевих органів, патології шийки матки та інших. Здійснює спостереження в динаміці.

Гінеколог (для дорослих)

Лікар-гінеколог проводить діагностику, лікування та диспансерне спостереження у пацієнтів з гінекологічною патологією. Лікування проводиться при: порушенні гормональних розладів, менструального циклу, запальних процесів статевих органів, патології шийки матки та інших. Здійснює спостереження в динаміці.

Дитячий гематолог

Лікар дитячий гематолог проводить діагностику, лікування та диспансерне спостереження дітей з гематологічною та онкогематологічною патологією. Диференційна діагностика та підбір індивідуального лікування захворювань гематологічного профілю у дітей. Спостереження в динаміці.

Дитячий ортопед-травматолог

Лікар дитячий ортопед-травматолог проводить плановий огляд дитини в травматолога у віці 1,3,6 та 12 місяців. Якщо у дитини виявили: кривошию, дисплазію, переломи до ортопеда слід звертатись одразу після виявлення. Для лікування використовуються гіпсові бинти, полімерний матеріал, пластиковий гіпс, ортопедичні фіксатори. Спостереження в динаміці.

Дитячий уролог

Лікар дитячий уролог проводить діагностику, лікування та спостереження дітей з вродженою та набутою патологією органів сечовидільної системи; діагностику, лікування та спостереження хлопчиків з патологією статевих органів; здійснює підбір дієтичного харчування при захворюваннях сечовидільної системи. Лікування захворювань: неускладнені запальні захворювання органів сечовидільної системи у дітей, порушення статевого розвитку у хлопчиків, функціональні порушення сечовипускання у дітей та енурез, запальні захворювання статевих органів у хлопчиків, сечокам’яна хвороба та дисметаболічна нефропатія, консультування дітей із вродженими вадами сечостатевої системи на перед- та післяопераційному етапі. Спостереження в динаміці.

Генетик

Лікар генетик надає консультації у випадках, коли:

  • народилася дитина з генетичними відхиленнями;
  • в родині по лінії одного з подружжя були спадкові хвороби або вади розвитку;
  • шлюб кровноспоріднених;
  • матері понад 35 років;
  • в минулому були мимовільні викидні, безплідність, мертвонародження;
  • в ранні терміни вагітності мати приймала ліки
Офтальмолог  (для дорослих та дітей) 

Діагностика, лікування, диспансерне спостереження новонароджених, дітей і дорослих із захворюваннями органа зору.

Проведення профілактичних оглядів

Консультації стосовно гігієни органа зору, харчування, обсягу зорового і фізичного навантаження.

Підбір корекції при аномаліях рефракції, косині.

Консервативне лікування запальних, дистрофічних, дегенеративних захворювань ока, наслідків його пошкодження, які не потребують госпіталізації.

Видалення сторонніх тіл шкіри повік, кон'юнктиви, поверхневих шарів рогівки.

Виконання підкон'юнктивальних, парабульбарних ін'єкцій.

Зняття швів зі шкіри повік і кон'юнктиви у пацієнтів, що виписані зі стаціонару.

УЗД діагностика ока.

Проводяться консультації пацієнтів із гіпертонічною хворобою, цукровим діабетом, ревматологічними, неврологічними, кардіологічними захворюваннями.

Дерматолог(для дорослих та дітей)

Діагностика, лікування та диспансерне спостереження дорослих і дітей із дерматовенерологічною патологією; оцінка даних лабораторних досліджень; огляд проблемних ділянок шкіри за допомогою дерматоскопа.Лікування: шкірні та венеричні захворювання дітей та дорослих, алергічні стани дітей та дорослих, шкірні прояви системних захворювань, оцінка стану волосся та його лікування, консультативна допомога.

Уролог (для дорослих)
Діагностика та лікування урологічних захворювань, а саме:  інфекційні захворювання сечостатевої системи (пієлонефрит, цистит, простатит, уретрит, орхоепідидиміт)

  • Гіперактивний сечовий міхур
  • Сечокам'яна хвороба
  • Нетримання сечі
  • Гіперплазія передміхурової залози
  • Еректильна дисфункція
  • Передчасна еякуляція (коротка тривалість статевого акту в чоловіків)
Маніпуляції:
  • Інстиляція сечового міхура
  • Катетеризація сечового міхура
  • Масаж передміхурової залози
  • Видалення новоутворень шкіри пахової ділянки(папіломи, атероми та ін.)
  • Оперативне лікування звуження зовнішнього отвору уретри (меатотомія) 
  • Пластика вуздечки статевого члена (френікулотомія) 
  • Обрізання крайньої плоті (циркумцизіо)


 

Відгуки