Етно-одяг "Традиція"

Традиція - фото
провулок Фортечний, 1
(Фортечна галерея "Бастіон")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб10:00 - 19:00Без перерви
Нд11:00 - 17:00Без перерви

Інформація

Українські народні костюми підкорюють своєю самобутністю, яскравим дизайном і привабливим зовнішнім виглядом. Одним з найбільш цікавих предметів в традиційному українському вбранні є вишиванка. Це красива, вишита оригінальними орнаментами сорочка, яка привертає увагу та заворожує.

Таку сорочку пізнають в будь-якому куточку земної кулі. Для всіх громадян нашої країни українська вишиванка є не просто одягом — це справжній символ, який підкреслює приналежність людини до національних традицій та історії країни.

І саме наша «Скарбниця вишиванок» повна якісних, стильних вишиванок, які зроблять своїх власників ще більш модними та привабливими.

Ще кілька років тому вишиванки були в гардеробі далеко не у всіх, і вважалися аж надто святковим одягом. Але сьогодні погляд змінився і мода диктує свої правила всьому світу. Вишиті сорочки стали настільки популярні, що їх стали носити з усім: від спідниці та каблуки, до джинсів і кедів. Це повсякденний, діловий, святковий, етнічний та просто гарний одяг, який підходить всім.

Кожен з варіантів, запропонований «Скарбницею вишиванок», має свої відмінні риси, тому можна замовити вишиванку для себе, для другої половинки, для дітей або зробити незвичайний подарунок всім рідним і близьким. Тим паче, що кожен виріб ще й ручної роботи — це неабияка особливість нашої продукції. Кожна майстриня, працюючи над вишиванкою, передає цінну позитивну енергетику. Існує повір'я, що розшита вишиванка є одним з кращих оберегів.

На сьогоднішній день кожен такий виріб — це не просто розшита візерунками сорочка. Це можливість майстрів висловити свої творчі фантазії, перетворити таким чином звичайну сорочку в витвір українського мистецтва. І чого тільки вони не придумують: червоні, чорні, голубі, різнокольорові орнаменти, троянди, маки, калина, соняшники та ще багато всього цікавого й оригінального. Ваше завдання – обрати ту, яка буде вам до душі.

Тим паче, що «Скарбниця вишиванок» пропонує широкий асортимент:

  • жіночих вишиванок;
  • чоловічих вишиванок;
  • дитячих вишиванок.
     

Відгуки