Будівельна компанія "Аркада ІФ"

Аркада ІФ - фото
вулиця Вовчинецька, 68
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Будівельна компанія «Аркада» — молода, динамічна та професійна компанія, з досвідом зведення об'єктів як преміум-сегмента, так і економ-класу.

Ми проводимо повний цикл робіт по реалізації об'єктів нерухомості: проектування, фінансування, землевідведення, будівництво, введення в експлуатацію, продаж нерухомості.

Максимально ефективне використання земельної ділянки для отримання прибутку. Використання нестандартних підходів від вирішення питань проектування, узгодження до маркетингової стратегії позиціонування і реалізації кінцевого продукту.

Наш клієнт, замовник, інвестор-найголовніший учасник проекту. Чіткість, відповідальність і порядність. Кожен проект для нас унікальний. Кожен учасник проекту-член бізнес-сім'ї. Ми живемо нашим бізнесом.

Оскільки кожен проект унікальний — ми підходимо до нього індивідуально, і можемо врахувати побажання клієнтів. Ми застосовуємо новітні технології енергозбереження і наші мешканці платять менше за комунальні послуги ніж їх сусіди. У наших будинках живуть багато родичів, тому що люди ділились позитивних досвідом і рекомендують нас рідним і близьким.

Ми не боїмося складних завдань і завжди знаходимо оптимальні рішення.

Наші переваги:

  • досвід роботи на ринку будівництва;
  • професійна команда;
  • грамотна консультація;
  • якісне виконання робіт в термін;
  • використання новітніх технологій та якісних матеріалів;
  • вигідні умови співпраці
     

Відгуки