Пивна Оселя

Пивна Оселя - фото
вулиця Чорновола, 105
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 23:00Без перерви
вулиця Гетьмана Мазепи, 177/1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 23:00Без перерви
вулиця Семена Височана, 18
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Що найкраще втамовує спрагу в спеку, як не холодне «живе пиво» з піною? Його неповторний смак як ніщо освіжає і додає сили в спеку. Будь-який любитель пива скаже, що «живе пиво» у стократ краще, ніж звичайне, адже в ньому зберігаються корисні речовини, які сприятливо впливають на здоров'я людини.

З моменту появи перших пивоварів, пиво шанувалося не тільки як чудовий напій, який втамовує спрагу, часто його використовували для лікування багатьох хвороб. .

Особливо цінується так зване «живе пиво» — це напій високої якості, що відрізняється повноцінним смаком і насиченим бурштиновим кольором з глибоким червонуватим відтінком. Має яскраво виражений смак і солодкість карамельного солоду з помірною хмелевою гірчинкою. Таке пиво готується без пастеризації та має обмежений термін зберігання, після якого втрачає свій справжній насичений смак. Саме тому, якісне «живе пиво» може продаватись тільки на розлив. І саме його ви можете скуштувати у «Пивній Оселі».

Для нас важливо, щоб ви пили тільки свіже пиво! Для цього ми його правильно зберігаємо.

Для нас важливо, щоб до пива у вас була завжди закуска — у нас є на будь-який смак.

Для нас важливо, щоб перебуваючи у нас, ви відчували себе комфортно — завжди чисто і немає сторонніх запахів.

Для нас важливо, щоб ви могли купити свіже справжнє пиво в зручному для вас місці.

12 сортів розливного «живого пива», яке ми можемо вам запропонувати, виготовляються за класичною технологією, без додавання хімічних речовин. Відразу після приготування його розливають у бочки.

Ціна на «живе пиво» також істотно відрізняється. Зрозуміло, цінителі готові платити відповідну ціну за насолоду смаком бурштинового напою. З огляду на те, що живе пиво виробляється в невеликих кількостях, воно до цих пір вважається елітним продуктом.

Ми пропонуємо:

  • 12 видів «живого пива»;
  • смачні закуски: горішки, чіпси, сухарики, великий вибір риби;
  • перегляд футбольних матчів
     

Відгуки