ПП "Форвард Орто"

Форвард Орто - фото
вулиця Грушевського, 22а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

ПП “Форвард-Орто” працює на ринку соціальних послуг з 2009 року. Ми здійснюємо виготовлення та безкоштовне забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, постраждалих внаслідок антитерористичної операції та інших окремих категорій населення технічними засобами реабілітації, а саме: протезно-ортопедичними виробами, засобами для пересування, ортопедичним взуттям. Проводимо гарантійний та післягарантійний ремонт технічних засобів реабілітації та всієї продукції.

Для зручності користувачів та забезпечення доступності при виборі протезно-ортопедичних виробів та інших технічних засобів реабілітації було створено представництва у різних містах України.

Наша продукція представлена на території всієї України, а в 15-ти обласних центрах повноцінно функціонують окремо стоячі філії, які повністю та сучасно облаштуванні для надання послуг особам з інвалідністю та спрямовані на високий і якісний сервіс.

Для покращення комунікації, якості забезпечення та визначення потреб щодо нових виробів, наше підприємство тісно співпрацює з місцевими органами соціального захисту населення, комісіями МСЕК та ЛКК, громадськими організаціями, реабілітаційними центрами, інтернатами.

Для зручності та сервісу ми, за власний рахунок, проводить заміри, примірку та видачу протезних виробів на дому, а також адресну доставку крісел колісних та взуття ортопедичного.

При забезпеченні технічними засобами реабілітації ми надаємо повний спектр послуг: допомагаємо особам з інвалідністю при отриманні медичної довідки (МСЕК, ЛКК), направлення на забезпечення технічними засобами реабілітації, професійного підбору та надання консультацій лікарів-ортопедів та фахівців з фізичної реабілітації та, як результат, отримання якісного крісла колісного, протезно-ортопедичних виробів, ортопедичного взуття, що відповідають європейським стандартам, відповідно до потреб та функціональних можливостей користувача.

На підприємстві створено Сервісний центр по гарантійному та післягарантійному обслуговуванню крісел колісних, що забезпечує швидке та якісне надання послуг на місцях.

ПП “Форвард-Орто" одне із небагатьох підприємств України в протезно-ортопедичній галузі де функціонує відділ маркетингу. Рекламні кампанії проводяться на території всієї України, головна мета реклами - донести інформацію про доступність в отримані технічних засобів реабілітації. Ми співпрацюємо із рекламними агентствами, теле- та радіоканалами, газетами та довідками, активно беремо участь у допомозі людям із інвалідністю, підтримуючи громадські організації, фінансуючи соціальні заходи.

Ми є активним учасником в мережі Інтернет, щоб із кожним днем бути все ближчими та доступнішими для наших споживачів. Саме тому сторінки компанії присутні в усіх популярних соціальних мережах та платформах: Facebook, Instagram, Youtube. Ми вважаємо, що популяризація та висвітлення проблем людей з інвалідністю допоможуть зробити життя цих людей комфортнішим.

ПП “Форвард-Орто” є одним з перших в Україні підприємством, яке запровадило Call-Center по обслуговуванню осіб з інвалідністю. Щоденна кількість контактів перевищує 320 вихідних дзвінків. Даний підрозділ створено для ефективного реагування на всю проблематику в забезпечені технічними засобами реабілітації, протезно-ортопедичними виробами та ортопедичним взуттям.

Кошти, які одержані від господарської діяльності вкладаються в розвиток підприємства: сучасні розробки, нові технології, модернізацію, матеріали, навчання працівників та перепідготовка професійного складу, придбання новітнього сучасного європейського обладнання, розширення виробничих потужностей.

Стратегічні завдання нашого підприємства: не лише власний розвиток, а і сприяння розвитку соціальної сфери в цілому для задоволення потреб людей з інвалідністю.

Ознайомитись з нашими товарами можна на сайті, завдяки каталогам, які є в кожному управлінні праці та соціального захисту населення, або у наших представництвах.

Безкоштовна гаряча лінія: 0-800-305-333

Відгуки