ТОВ "Брок ІФ"

Брок ІФ - фото
с. Микитинці вул. Юності, 47
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Про проблеми з митним оформленням вантажів чули всі, навіть ті, хто жодного разу не стикався з цією справою та й взагалі не має стосунку до бізнесу, який потребує таких дій. Варто відзначити, що складності з процедурою починаються ще на початкових етапах, коли потрібно оформити документи на розмитнення, враховуючи різноманіття правил у різних країнах, причому вони можуть сильно відрізнятися для різних категорій товарів навіть в межах однієї країни. І незнання або недотримання цих правил загрожує як мінімум штрафом, а як максимум конфіскацією вантажу.

Ми працюємо, беручи за основу відкритість та чесність у співпраці з клієнтами. Ми виконуємо все, що передбачене у договорі та в повному обсязі. Ми ставимо високі та перспективні цілі перед вашим бізнес та несемо відповідальність за кінцевий результат співпраці.

Завдяки багаторічному досвіду роботи, на професійному ринку, ми забезпечуємо виконання всіх процедур за лічені дні/години.

Співпраця з досвідченими митними брокерами нашої компанії гарантує вам мінімізацію митних ризиків, проведення митно-брокерських послуг «під ключ» в стислі терміни, якісну та професійну брокерську підтримку на всіх етапах зовнішньоекономічної діяльності.

З кожним з наших клієнтів, будь-то відомі всьому світу виробники або тільки тими, хто розпочав власну справу, ми знаходимо взаємовигідні умови співпраці, враховуючи особливості та побажання по всім видам вантажоперевезень від доставки збірних вантажів, до морських контейнерних перевезень.

Ми зможемо надати вам вичерпну консультацію, відповісти на всі ваші запитання, щоб наша співпраця була вдалою та корисною для вашого бізнесу.

Послуги:

  • митне оформлення вантажів;
  • митне оформлення транспортних засобів;
  • консультування по ЗЕД;
  • надання митно-брокерських послуг;
  • акредитація на митниці, розрахунок митних платежів, класифікація товарів за УКТЗЕД;
  • підготовка товаросупровідних документів для оформлення вантажів в митному режимі вивезення та допомога при їх складанні;
  • консультування при ввезені товарів на митну територію України та митне оформлення вантажів при їх ввезенні.

Відгуки