Тату-студія "WEST SIDE"

WEST SIDE - фото
вулиця Січових Стрільців, 56
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Татуювання — це своєрідне таїнство, яке починається з однієї вже думки про неї ... Якщо ви захотіли зробити татуювання — це вірний знак того, що ви хочете підкреслити свою індивідуальність, в пошуку якої кожна людина знаходиться протягом свого життя ... І саме у нас ви зможете зробити татуювання будь-якої складності, професійний татуаж, часткову і повну корекцію не зовсім вдалих робіт, відреставрувати старе татуювання чи закрити шрами.

У тату-студія «WEST SIDE» працюють тільки кваліфіковані майстри, що володіють величезним досвідом роботи, талантом і любов'ю до своєї професії. Наші майстри працюють тільки з високоякісними матеріалами, расхоідниками та обладнанням. Всі процедури проходять в максимально комфортних і безпечних для вашого здоров'я умовах.

З використанням тільки високоякісного обладнання і фарб на вашій шкірі буде створено красивий та довговічний малюнок, який буде тішити ваш погляд і привертати увагу оточуючих. Не дивлячись на те, що шкіра і папір — це два абсолютно різних матеріалу, татуювання буде максимально відповідати вибраному вами ескізу.

В наявності в галереї на ваш вибір є готові ескізи татуювань, за якими майстер зробить вам тату за приємною знижку. Крім того, ви маєте можливість замовити індивідуальну розробку ескізу тату конкретно під ваші переваги.

Ми гарантуємо, що всі послуги нашої студії виявляються професіоналами і за допомогою сучасного обладнання
Ми гарантуємо стерильність і повну медичну безпеку при будь-якій процедурі.

Ну і звісно — лояльна цінова політика.

Послуги:

  • нанесення тату;
  • знеболення ТКТХ;
  • розробка ескізу;
  • татуаж;
     

Відгуки