Клуб дитячого розвитку та дозвілля "ПАЗЛИ"

ПАЗЛИ - фото
вулиця Олександра Довженка, 23
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 20:00Без перерви
Сб,Нд11:00 - 21:00Без перерви

Інформація

 
Клуб дитячого розвитку та дозвілля «Пазли» запрошує дітей та їх матусь приємно провести час за розвагами та відпочинком. Для малечі пропонуємо велику ігрову кімнату з лабіринтом, батутом та цікавими іграшками. Проводимо дитячі дні народження з ресторанним меню для дорослих та дітей, аніматорами, дискотекою з мильними бульбашками та іншими сюрпризами.
Також ми пропонуємо навчально-ігрові заняття, підготовку до школи та інші заняття для навчання та розвитку ваших діток. Малюки цікаво та корисно проведуть час, спілкуючись з іншими дітьми та граючи в розвиваючі ігри. Наші викладачі мають вищу педагогічну освіту, тому ми знаємо, чим зацікавити дітей, уміємо знайти до них підхід.
Клуб Пазли також пропонує танцювальний зал для занять танцями.
Ми пропонуємо:
  • проведення дитячих днів народжень;
  • садок неповного дня (діти від 3 до 5 рочків);
  • навчальні та розвиваючі заняття (підготовка до школи, англійська);
  • танці;
  • фітнес для молодих мам
Для матусь, які хочуть тримати себе в формі, ми пропонуємо унікальну пропозицію — фітнес для молодих мам. Поки ваші дітки граються, ви можете зайнятися своїм тілом і не турбуватися про їхню безпеку та розваги.
  
Наші переваги: підігрів підлоги у всьому приміщенні (в ігровій кімнаті та в танцювальному залі), рекуперація повітря, щоденне вологе прибирання, обробка приміщення безозоновою бактерицидною лампою!!!
Чекаємо Вас за адресою м. Івано-Франківськ, вул Довженка 23 (по дорозі до Аквапарку)
Розвивайтесь та проводьте своє дозвілля з Пазлами!!!

Відгуки