Візерунки

Візерунки - фото
с. Крихівці вул. Зарічна, 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Компанія «Візерунки» — це команда молодих, творчих та цілеспрямованих спеціалістів, які готові втілювати нестандартні ідеї та виконувати креативні проекти.

Перелік послуг, які пропонує наша компанія, включає:

  • виготовлення та монтаж алюмінієвих світлопрозорих конструкцій (фасадних систем, перегородок, вікон та дверей) — ці вироби вирізняються своєю надійністю, довговічністю, простотою в експлуатації;
  • порошкове покриття полімерами металевих конструкцій;
  • створення авторських вітражів у техніці Тіффані;
  • виготовлення та монтаж воротних систем — секційних гаражних воріт, промислових, відкатних, розпашних воріт;
  • виготовлення та монтаж металопластикових вікон, дверей, балконів — пропонуємо виконання необхідного комплексу робіт;
  • конструкторські послуги, візуалізацію об’єктів — це дозволить врахувати багато аспектів майбутнього об’єкту, скласти реальне уявлення про його вигляд, внести доповнення та зміни.

Переважна більшість продукції, що ми пропонуємо виготовляється або переробляється нами на власному новітньому обладнанні. Важливою складовою нашої роботи є надання послуг з полімерного порошкового фарбування металевих виробів. Завдяки власній лінії виробництва, досконалому володінню сучасними технологіями, ми зможемо якісно пофарбувати чи створити естетичне й захисне покриття на різних металевих конструкціях.

Процес напилювання включає піскоструменеве очищення поверхні, нанесення порошкового полімеру, запікання виробу в печі — ми можемо обробляти конструкції максимальних розмірів 7,0м х 2,0м х 1,25м.

Така технологія фарбування дозволяє забезпечити відмінну якість, довговічність покриття та тривалий захист конструкції від несприятливого впливу довкілля.

Компанія «Візерунки» готова виконувати ваші замовлення та гарантує швидкість та відмінну якість роботи.

Відгуки