ВіпХаус

ВіпХаус - фото
вулиця Івана Миколайчука, 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,НдЦілодобовоБез перерви

Інформація

Мрієте про власне житло? Шукаєте ідеальну нерухомість для вигідних інвестицій? Замислилися про покупку земельної ділянки, на якій розпочнете будівництво котеджу? Надаєте перевагу квартирі?

«ВіпХаус» стане вашим вірним помічником під час покупки чи будівництва нерухомості різного типу. Адже, наша компанія має безліч «смачних» пропозицій для людей, що хочуть стати власниками нерухомості в місті Івано-Франківську чи на його околицях. Котедж, будинок чи квартира, житло спроектоване й збудоване нами або втілення в реальність ваших фантазій щодо ексклюзивного помешкання, нерухомість в «активній» центральній частині міста чи в тихому передмісті… Ми знайдемо чи збудуємо ідеальне житло для людей з різними потребами, смаками, вподобаннями та можливостями. 

Однак, варто відзначити, що для всіх проектів нашої компанії притаманні такі характеристики, як висока якість, ергономічність, привабливий дизайн і особлива розкіш що вдало поєднується зі зручністю та функціональністю.

«ВіпХаус» працює для вас та заради вас. «ВіпХаус» — це доступна розкіш. «ВіпХаус» — це:

  • великий вибір земельних ділянок «під забудову»;
  • готові будинки для продажу;
  • проекти котеджів, будинків;
  • багато різноманітних квартир в місті чи у передмісті;
  • послуги ремонтно-будівельних бригад, які можуть втілювати ваші проекти чи запропонують вам свої проекти планування котеджів, будинків, квартир.

Зателефонуйте нам чи завітайте до нашого офісу і ми надамо вам більш детальну інформацію про наявні пропозиції.

Відгуки